Nya klasser när medeltidsköttaren Chivalry får expansion.

#Chivalry: Medieval Warfare var inte det bästa spelet som släpptes förra året men garanterat det köttigaste. Det blir lätt så när man släpper in ett gäng blodtörstiga medeltidskämpar med nyslipade svärd och yxor.

Inom kort får spelet sin första expansionen och bakom namnet #Chivalry: Deadliest Warrior gömmer sig nya banor, de två nya klasserna samuraj och spartan, samt ett spelläge som ställer flera lag mot varandra på slagfältet. Någon spikat releasedatum finns inte i dagsläget så bevaka spelet för att inte missa premiären.

Tusen år? Någon sov på historielektionerna verkar det som. Samurajer existerade under medeltidens Japan. Alltså är de samtida med riddare. Det skiljer inte ens tusen år mellan samurajer och spartanska hopliter. Zweihander och alla liknande tvåhandssvärd... 25/08 Kul att du tyckte det var intressant. Vill du lära dig lite mer om verklighetens krigare under medeltid rekommenderar jag dig starkt att kolla in historikern Mike Loads dokumentärserie "weapons that made Britain". Där går han igenom olika sorters vapen... 24/08 Du, det där var riktigt intressant. Jag kände faktiskt inte till det där om kelterna. Att japanska svärd är överskattade har jag tyckt länge men allmänheten tror fortfarande på "myten". De var/är säkert bra, men det är synd att man glömmer bort att euro... 24/08 Fast jo, fps-vy med svingande av svärd och flygande kroppsdelar är tillräckligt ? (Som att skära i smör :P) Klart man gjorde svingande rörelser i verkligheten även om det är ineffektivt.. om inte annat så i ren panik. (precis som folk hanterar moderna... 24/08 Clang ser helt värdelöst ut, Dom som utvecklar spelet verkar inte veta vad dom sysslar med ^^ 24/08 Rent underhållningsmässigt är svärdsstriderna i detta spel riktigt bra och köttiga, men man ska inte för en sekund tro att man får ett hum om verkligheten. Det enda spel som faktiskt är baserat på hur man faktiskt stred med svärd är CLANG och det är tyv... 23/08 Jupp ren underhållnings i världsklass. dock är det förmodligen det enda spelet som ger någorlunda hum om hur det är att strida med svärd oavsett om det är orealistiskt. Finns inget spel som gör melee så bra och intensivt som chivalry. (m&b och wotr kan... 23/08 Vart är Piraterna då?? 23/08 Såkallade zweihanders var som sagt svärd som användes under 1500-talet. Dessa var två meter långa och användes inte som tidigare svärd, man tror att man använt dessa till att hugga sig igenom pikformationer. När det gäller vikt så ligger det på 1-2 kilo... 23/08 Varför ska ni blanda in realism i ett skämtsamt spel som Chivalry? 23/08
Skicka en rättelse