Tio EA-spel blir dina för sisådär 32 kronor.

Med drygt fem dygn kvar av kampanjen Humble Origin Bundle kryddar #EA spelpaketet med två strategititlar. Dels #Populous, ett lindrigt sagt klassiskt guda-RTS från Peter Molyneux, och dels den fristående #Red Alert 3-expansionen #Uprising.

Humble Bundle är ett projekt där du betalar så mycket du vill för ett spelpaket. I EA:s Origin-paket ingår sex spel i grundutbudet och ytterligare fyra om du betalar mer än den genomsnittliga köparen. De två nytillagda strategispelen ingår i bonuspaketet och blir dina om du betalar mer än 4,84 dollar, eller omkring 32 kronor.

Dessa spel ingår i originalpaketet: #Dead Space, #Dead Space 3, #Burnout Paradise, #Mirror's Edge, #Crysis 2, #Medal of Honor. I bonuspaketet återfinns #Battlefield 3 och #The Sims 3 Starter Pack, samt nytillagda Red Alert 3: Uprising och Populous.

Om du redan köpt Humble Origin Bundle finns de två nya spelen på ditt konto när du loggar in. Om du inte köpt paketet än har du knappt fem och ett halvt dygn på dig. Marsch iväg och idka välgörenhet!

Någon som fått Populous att fungera bra? Spelet går igång men är väldigt segt. 25/08 Det är väl uppenbart att de vill att folk skall installera Origin på sina datorer. 25/08 Men vad vissa är griniga här. De ger bort en hög helt ok spel i princip gratis och kommentarerna blir "Men hmmm EA kanske tjänar 3 öre trots allt?" Jag fattar vad ni menar men goddamn slappna av lite. :-) 25/08 Köpt utan tvekan. Jag får spel som jag förmodligen kanske aldrig skulle ha tänkt tanken på att spela men som jag nu ger en chans tex BF3 för en löjligt billig peng samt att Mirrors Edge rättvärdigar hela köpet rakt av. Sedan är det fint att det går till... 24/08 Så EA kanska tjänar någonting på det här i slutänden...och? De stora vinnarna är iallafall välgörenhetsorganisationerna (och möjligtvis spelarna), och under dessa omständigheter skiter jag fullständigt i ifall EA vinner en skvätt på det också. Misstänke... 23/08 köpt! :) 23/08 Men det är ju EA:s egna spel och då kostar det troligtvis inget. Det är ju skillnad om man måste köpa in x antal produktnycklar som man sedan säljer vidare. Edit: Skiter i om EA tjänar pengar eller inte, självklart tycker jag också detta är en riktigt... 23/08 Kolla på spelen i bundlen: BF3 får snart en uppföljare, The Sims 3 får snart en uppföljare, mirror's edge likaså, Dead space 3 ryktas vara det sista för att det sålt dåligt. Det här är om något ett sätt för EA att få upp intresset för sina spelserier,... 23/08 Nej det är inte gratis för EA att ge bort miljontals spel. Det tillkommer kostnader såsom: - administration - server - support osv. Där är kostnaderna troligtvis mindre än vad de tjänar på fler användare på Origin och köp av tillägg/DLC osv, men det gör... 23/08 Sen får du ju kvitta av "donationer" mot skatten i vårt kära USA. :) 23/08
Skicka en rättelse