Förladdningsversionen har plockats isär av ivriga kodbändare.

Nyfikna kodbändare har lyckats gräva fram information om #Grand Theft Auto V ur en förladdningsbar version av spelet till PS3. Det handlar om grafik från spelets troféer, och den som inte räds spoilers hittar ett gäng bilder här.

En diskussionstråd om den 18 gigabyte stora nedladdningen har trollats till låsning, men den som vill fördjupa sig i chansen/risken att mer material går att gräva fram ur de låsta filerna har drygt 100 sidor att läsa.

Grand Theft Auto V släpps till PS3 och Xbox 360 den 17 september. #Rockstar Games har ännu inte sagt något om en eventuell pc-version, ej heller om spelet är på väg till PS4 och/eller Xbox One, men "alla" tror/hoppas/vet att åtminstone pc-versionen dyker upp vad det lider. Ska vi säga mars 2014?

De har även tagit fram en del av låtlistan och några radiokanalers namn. Finns att se här: http://kotaku.com/grand-theft-auto-v-files-may-have-leaked-online-1190990443 24/08 https://3-ps.googleusercontent.com/x/www.trendhunter.com/cdn.trendhunterstatic.com/thumbs/xburundi-jail.jpeg.pagespeed.ic.5gmQ_ShZVd.jpg 24/08 Nä det här är inte hälsosamt alls. FZ vad är det för nyheter ni ger oss, detta är ju direkt skadligt för nyfickna personer som jag själv. Jag vill se, nej jag vill inte, jodå det vill jag, sliter ut mina ögon och säger "haha det jag inte ser kan jag int... 24/08 Hahahaha så bra, min humor det där :P. Älskar "huvud" ingrediensen :P 23/08 Tack! Grabben växer och har sig, så det är i alla fall 4/5 i betyg till min pappaledighet. När han håller på Leksands IF och ber mig sätta på nåt med The Stooges ger jag mig själv 5/5. Minst. 23/08 Här kan ni se hur man laddar ner GTA V på datorn 100% gratis och 24 dagar innan det har kommit ut i affär. http://www.youtube.com/watch?v=jS3ZxOtTD5A 23/08 Jo jag vet, gjorde en bloggpost och frågade vars du tagit vägen förut :) Hoppas det gått bra och välkommen tillbaka! :D 23/08 För att för många med mycket kunskap så är det ett roligt mål att alltid utforska och gräva i nya spel som kommit (speciellt då man inte ens kan spela det än) 23/08 Hej! Har vaktat sonen sen i vintras. :) 23/08 Varför var dom tvungen att hacka skiten när den redan ligger uppe legit på http://www.xbox360achievements.org/? :S achievements och Trophies är ju exakt samma sak men trophies har ett platinum och det är den enda skillnaden 23/08
Skicka en rättelse