Slutet på Grand Theft Auto V-storyn finns att läsa på nätet, så surfa försiktigt.

Delar av #Grand Theft Auto V har läckt ut på nätet efter att någon lyckats gräva fram material ur den preload-version som nyligen släpptes till PS3 i Europa. Den förladdningsbara versionen är inte spelbar, men information om storyn – bland annat slutettroféerna och soundtracket har plockats ut från koden.

#Sony ber nu via Playstation-bloggen om ursäkt till både utveckaren #Rockstar och fansen. Samtidigt meddelas att preload-versionen plockats bort från Playstation Store. Vi vågar anta att man också är i färd med att se över hur preload-krypteringen fungerar.

GTA V släpps till PS3 och Xbox 360 den 17 september. I väntan på det datumet, och på FZ:s recension dagarna innan, rekommenderar vi denna spoilerfria gameplay-film.

Ungefär som att: "Jag ber om ursäkt för att jag blev påkommen?" Men om det är tillåtet så är det ok!? Eller, va!? 27/08 http://www.youtube.com/watch?v=9u0EL_u4nvw 26/08 Sony ber om ursäkt för att dom är ett företag med trovärdighet, Ms hade försökt sopa skiten under mattan direkt och sedan ljugit om det. Du borde sluta dra synonymer, ser ingen som helst liknelse med blottande snuskgubbar som ber om ursäkt och denna urs... 26/08 Så det är tjejens fel att hon blir våldtagen för att hon klär sig billigt?!... 26/08 Tompa8989: Jag tycker inte att man ska kalla en tjej hora, oavsett om det är olagligt eller lagligt. Eller, va? 26/08 Hahaha och nu köper alla xbox 1 oj det var tråkigt, fick man veta slutet, det var ju inte bra, KATASTROF, hahah 26/08 Problemet är att du baserar din tes inte baseras på nån som helst fakta. Du skriver att det är ''uppenbart'' att Sony har problem med säkerheten. Okej? Hur är det uppenbart? Det var 3 år sen dom blev hackade och sen dess så har ingen varit i närheten... 26/08 "Som sagt...Åldersgräns. Läs om läs rätt." Du är ju fullständigt omöjlig att resonera med. Du hade inga somhelst motargument till vad jag sa, och sen antyder du att det ska vara en åldersgräns som ska hindra mig från att skriva här. Sony håller uppenbar... 26/08 Som sagt...Åldersgräns. Läs om läs rätt. Och som sagt, Om Sony blir hackat och det är några idioter som får reda på slutet, vem bryr sig och vem tar skada av det? Förutom att Sony inte hade ett tillräckligt skydd för sin preload-GTA V kopia så är detta... 26/08 Hahaha ja men det är ju så rätt :) 26/08
Skicka en rättelse