Nvidia och Ubisoft lovar snyggare pc-grafik framöver. Klokt eller onödigt?

#Nvidia och #Ubisoft har hoppat i säng med varandra med förhoppningen att föda snyggare pc-spel. Bra, tänker alla som tröttnat på grafik som bromsas av nuvarande konsolgeneration. Samtidigt tycker många att utseende är ytligt, att bra spel definieras av annat än hur snabbt svindyra grafikkort kan skyffla polygoner till skärmen.

Watch Dogs hör till de snyggare spelen i vardande.

Hur viktigt är det med bra grafik i spel – livsavgörande? Oväsentligt? Eller något däremellan. Tyck till i vår omröstning, och motivera gärna ditt svar i kommentarerna.

Ganska viktigt. Inte helt avgörande, men jag gillar att förlora mig helt i en spelvärld, och när det grafiska inte håller måttet så tappar man en del av den känslan. Det bästa exemplet på det är nog Fallout 3, som med rätt mods är en alldeles fantastisk... 27/08 Grafik har för mig blivit viktigare med tiden, nu när var och varannan nörd sitter och knackar ihop pretentiösa "indiespel" med "retro"-grafik så känns grafiken och framförallt detaljkänslan som en fingervisare på vad som är bra. Hittills har det funger... 26/08 spelmekanik trumfar grafik med råge enligt min erfarna åsikt; grafiken är något man slutar se när man kommer in i spelet, hjärnan filtrerar bort sådant den är van vid; jämför med att gå i hemstaden med att gå i en stad på utlandssemester. uhm vad var... 26/08 Sen annan sak som skulle vara bättre för oss konsumenter och spelutvecklare är om de inte uppdatera grafiken och hårdvarukraven konstant med den nya grafik som mainstream köparen inte ha råd med, så slipper konsumenterna lägga ut pengar varannat kvartal... 26/08 Beror nästan på vad det är för spel. Är det ett strategispel så är det nog inte lika viktigt som i fps. Jagged Alliance 2 är ett spel om inte behöver så bra grafik för att vara bra 26/08 Korkad fråga. Det är estetiken som är viktig, INTE grafiken. Om spelet inte är estetiskt tilltalande så faller det oftast för mig, men antalet polygoner är betydligt mindre väsentligt. 26/08 Tja, det skadar inte om ett spel ser bra ut. 26/08 Grafiken är avgörande. Finns ingen grafik köper jag inte. Sen spelar det ingen roll så länge spelets grafik på ett bra sätt visar vad som händer, dvs är funktionell utan svårigheter att tyda. 26/08 R_picmip 10 > ögongodis! 26/08 för mig handlar det inte om vara ny "teknik" eller jättebra grafik utan rätt stil och animation och effekter. Detta har faktist europa och lära sig ifrån japan dock ogillar jag deras stuk av nerlöjligande grafik, men jag älskar deras grafik stuk mörk,sm... 26/08
Skicka en rättelse