Det köttiga krigsspelet #Chivalry: Medieval Warfare är så framgångsrikt att det får en expansion. #Chivalry: Deadliest Warrior är namnet på tillägget, och vi har kommit över mer information. Följande spellägen ingår:

  • Mixed Team Death Match: Blanda olika sorters krigare i lag och låt dem göra upp med varandra på slagfälten. Upp till 64 spelare samtidigt.

  • Faction Battle: Endast en slags krigare i varje lag. Spelarna röstar på vilket scenario de vill spela i nästa strid.

  • Warrior Duel: Välj en krigare och utmana en enskild spelare i en-mot-en-strid.

  • Free for all: Alla mot alla!

  • Custom Battles: Det går att ställa in på servern vilka olika regler som ska gälla, och man kan göra varianter av ovanstående upplägg.

Det ska också gå att köra sex lag som kämpar mot varandra i samma match, och man kan slänga in "fånga flaggan" i de ovanstående spellägena för lite extra krydda. Elimination är en inställning som helt stänger av förmågan att respawna.

Chivalry: Deadliest Warrior kommer kosta ungefär 100 kronor på Steam, och en beta kommer "snart" så att vi kan testa de sex nya krigarna.

Ja, sex stycken. Vi vet sedan tidigare att expansionen får spartaner och samurajer. Men det blir alltså fyra till, som kommer utannonseras allteftersom. Folk har efterfrågat vikingar, vilket inte alls är omöjligt. Själv hoppas jag på pygmékrigare.

Beror på vilken del av "armen" du talar om. Fotsoldaterna hade någon form av bröstplåt/harnesk antingen ur ett helt stycke brons/järn eller iform av järnplattor hopsydda med tyg. Samurajerna var oftast beklädda i Järn/bronsplator klädda från knä till... 02/09 Ett spel kan vara unikt på flera sätt men inget är unikt med Chivalry. Genren har funnits i form av TES i över 15 år. Tidsperioden finns det massvis med spel som utspelar sig under etc. etc. Beror på vilken del av "armen" du talar om. Fotsoldaterna hade... 02/09 Unikt i den meningen nej, men på det planet så är inga fps unika sedan wolf3d. 27/08 Deras rustningar var mest, om jag inte missminner mig, läder, tyg och sammanbundna järnbitar. Detta ändrades när eldvapen kom, men då var medeltiden förbi i Europa. De var ganska lätta rustningar. Svärden var också väldigt bra att huggas med, men inte... 27/08 Öh, vad menar du på att samuraierna hade för rustningar då menar du? Och vilken tidsperiod snackar du om? 27/08 War of the Vikings Alfan kändes pigg och gjorde ett gott intryck gentemot roses, hoppas de kan fortsätta slipa på konceptet och innehållet så blir det riktigt bra. Har ni inte sett nåt av det så sök på youtube, kan rekomendera Yogscast Alfa test av det. 27/08 Inte nödvändigtvis, brons är inte helt kasst. Vad ska han i järn eller stål göra med rustningen? Kasta den på spartanen? Sen kommer det i slutändan att vara upp till hur pass bra användaren är. Iaf i 1 on 1. Om du tror att USMC är overrated så tycker... 27/08 Det gör inte spelet unikt i sig. Finns ett antal spel som faktiskt har samma tema och en drös med mod att lägga på det. Visst Chivalry har gjort det riktigt bra men att vara en bra och populärt spel ska inte förväxlas med att det är unikt. Lite som att... 27/08 Säger det igen, vem som helst med en rustning av järn eller stål skulle äga sönder en Spartan. Samurajen skulle förmodligen inte ha mycket att säga till om heller. Ingen av dom har historiskt sett stridit mot järnrustningar. Det är lite som att göra ett... 27/08 Jo det är ganska unikt, finns få spel som gör det så bra och med en sådan känsla. Det finns några få moddar här och var inkl. deras föregångare men annars ge mig namn på vettigt fps medeltida spel? Och nämn inte M&B... inte i närheten av samma sak. 27/08
Skicka en rättelse