Efter månader av tystnad omlanseras spelet under nytt namn.

Minns du spelet #Dirty Bomb, som avtäcktes i slutet av förra året som #Splash Damages nya multiplayerspel? När vi skrev om det i januari befann sig spelet i en stängd alpha men efter det har varit tyst. När skaparna av #Enemy Territory och #Brink nu presenterar en ny titel blir det uppenbart att spelet har stöpts om och fått en utgivare.

Med sydkoreanska #Nexon som partner gissar vi att Extraction, som spelet nu heter, kommer att bli en free2play-titel men fokus ligger fortfarande på klassbaserade strider i ett krigshärjat London. Källkoden på den officiella sajten avslöjar att en teaserfilm kommer att släppas inom kort, så länge kan du se på den gameplayfilm som släpptes när det hette Dirty Bomb.

Varsågod :) Sen har ju SD gjort ett och annat som förtjänar ett par svordomar, fast Brink var inte helt och hållet deras fel. Förhoppningsvis kan, vad det nu än kommer att döpas till, bli bättre än Brink då fokus ligger på en spelenhet. 27/08 Om du inte redan gjort, kolla upp TitanFall. Verkar bl.a. innehålla ett parkour-liknande system där man kan hoppa/klättra på/emot väggar m.m. 27/08 Tråkigt att höra, även om man själv egentligen redan insett det. Vore hemskt kul att se mer av SMART-liknande system i spel i framtiden 27/08 Där ser man på! Tack för du berättade det för mig, har gett Splash damage mycket skit under åren efter Quake Wars eftersom man blev felinformerad 27/08 Verkligen. 27/08 Där har du helt fel. Det släpptes visst SDK till Quake Wars, så att gemenskapen kunde snickra ihop en ProMod, andra moddar och kartor. Sen var det ID som slutade finansiera spelet, efter typ 2-3 uppdateringar. De efterkommande uppdateringarna pröjsade... 27/08 Vet inte riktigt vad jag ska tro eller tycka. Sydkoreansk utgivare + Splash Damage klingar falskt, men samtidigt är jag glad för att allt inte heter Battlefield eller Call of Duty. 27/08 Finns inga planer just nu för dem att behålla "smart" systemet. Och i ett spel som kräver rätt linjära banor för att fungera så skulle ett sånt system förmodligen skada mer än det tillför. 27/08 Lustigt att så många motiverar piratkopieringen med att "det är för dyrt" och sedan när free to play-modellen kommer så är inte det bra heller. 27/08 HATAR F2P! 27/08
Skicka en rättelse