Microsoft förklarar varför de tycker att Xbox Ones fightingspel är dagens deal.

#Killer Instinct är ett av fem exklusiva lanseringsspel till Xbox One och utvecklas av erkända #Rare. Frågar du Ken Lobb på Microsoft, som intervjuats av Eurogamer, kommer det också att vara "tidernas mest generösa demo". Redan dag ett kommer du att kunna ladda ner spelet och spela mot andra med Jago, en av de sex planerade releasekaraktärerna. Om du faller för spelet men fortfarande är tveksam till att köpa det till fullpris kan du plocka russinen ur kakan och betala för enskilda karaktärer.

Du kan självklart välja att betala för det rakt av, och då få de åtta planerade karaktärerna för säsong ett för en rabatterad engångskostnad. Därefter kommer fler säsonger att följa med nya karaktärer som du också kan köpa styckvis, eller på ett bräde.

Hej, Jag har försökt söka igenom forumet och hitta någon info om kvalitén på FZ:s videos. Jag hittade bara en tråd från 2009 och förr i tiden kunde man väl alltid välja SD/HD eller t.o.m ladda ned extra högupplösta trailers? Så är det nån inställning... 28/08 Man kan icke säga något negativt om Microsoft sen dem annonserade Xbox One på FZ för då är man en hater. 27/08 Stämmer bra! Rare har tyvärr inte kvar några av folket som en gång gjorde dem till en av världens bästa utvecklare så de har skickat projektet till double helix för att koncentrera sig på att utveckla något som ligger i deras kompetensnivå, casual spel/... 27/08 Ok, då ber jag om ursäkt. Partiskheten är annars så genomsyrande här på FZ, så jag drog en förhastad slutsats. 27/08 Jag skiter väl i om man får 6 spelbara gubbar, de jag undrar är hur många spelbara banor man får i sk demot. Gillar ändå inte figthingspel 27/08 Detta är riktigt grymt: "What happens if we make a game that's a generation, but it's really one game? That doesn't mean we won't refine the engine. That means we refine the engine and suddenly the older version looks better or does something different,... 27/08 Spelet utvecklas av Double Helix. Inte Rare. 27/08 F2P är inte alls free, och nu kallar man det istället för "generöst demo". Ja varför inte, låter ju mer riktigt än att kalla det för F2P. Som nämnts innan, shareware, det är generöst, detta är bara ett demo som man försöker få poäng för att man faktiskt... 27/08 Så om jag köper KI digitalt så äger jag det och kan sedan sälja detta till någon annan eller all DLC som man köpt till det. Tusan vad nice=). 27/08 Jag noterade knappt att det rörde sig om just Xbox, men tack, då vet jag. Jag struntar blankt i om det är MS, Sony, Galne Gunnar eller fans moster som ligger bakom. Det jag reagerade på var den ogrundade sensationsjournalistiken kring detta, inget annat... 27/08
Skicka en rättelse