När vi publicerade filmen om Grand Theft Auto Online tog det rejält med fart i kommentarsfältet. Det verkar onekligen som om #Rockstar hade tänkt stort, när de började pilla med onlinedelen av spelet.

Om du känner dig redo för ännu mer film från Los Santos, då kan det vara en idé att på torsdag knappa in "FZ.se" i adressfältet och hamra F5 hela dagen lång. Det är nämligen en ny trailer på gång, som vi naturligtvis ska skynda oss med att lägga upp.

Tiden börjar närma sig då det är dax att trycka på F5 knappen. Enligt http://www.rockstargames.com/newswire/article/51272/grand-theft-auto-v-the-official-trailer-coming-this-thursday.html Släpps trailern "August 29th at 11AM Eastern" dvs 17:00 svensk... 29/08 Du tror inte att man kan ladda hem gratis och "hackad" till xbox 360 eller ps3? Du får garanterat bättre grafik, om dom inte slänger in HD textures så fixar moddarna det inom några månader och spelkänslan är möjligen bättre också då du antagligen får... 29/08 Usch vilket jävla tjat om PC-versionen hela tiden. Enda anledningen till att ni vill spela PC är ju för att man kan ladda hem en gratis och hackad version. För ni kan ju inte på allvar mena att grafik och spelkänsla är bättre på PC. Nog sitter man väl... 28/08 Skulle R* utannonsera att GTA 5 släpps till PC så skulle tjatet sluta. Så länge de håller knäpptyst om en PC version så kommer det skrivas om det. 28/08 F5 spam = DDOS attack ? 28/08 Det släpps för många trailers nuförtiden.. Ubisoft med WatchDogs är praktexemplet. Var sjukt hypead efter första o kanske andra. Nu har man ju typ sett halva spelet om inte mer känns det som.. Mindre trailers! CGI-trailers däremot som förklarar story/lo... 28/08 Nu räcker det, tänker inte se trailern. Varje gång man ser en GTA trailer så blir det bara jobbigare och jobbigare att vänta till release. :( Bara GTA som får så många trailers också, så stort spel, go Rockstar! 28/08 *F5 redan nu* 28/08 Första kommentaren handlar självklart om en PC-version av spelet. Skärpning för i helvete. Inte om man vill sitta redo med F5-knappen i högsta hugg när trailern släpps. 28/08 Öhum... borde man inte rapportera detta på torsdag då när den faktiskt finns ute :D 28/08
Skicka en rättelse