#The Walking Dead har blivit hyllat till skyarna av spelälskare runt om i världen. Ouya har varit lite utav motsatsen, men kanske ändrar det sig nu när det haussade zombie-spelet är bekräftat för släpp på den lilla kuben?

– Vi har en Ouya på kontoret och teamet har upptäckt tonvis av grymma spel från både små och stora utvecklare, testat en bunt med spel vi vanligtvis inte skulle kunna testa, berättar Telltale (via CVG) och fortsätter.

– Vi är stolta över att kunna lägga till The Walking Dead till mixen av spel på denna plattform.

Spelet kommer släppas tillsammans med "400 Days" och första episoden är gratis att spela. Om det gör att försäljningen av Ouya skjuter i höjden är dock tveksamt, men det skadar inte med ett sådant välrenomerat spel.

Nej det var en ganska välkänd bugg som bra många hade problem med så om du inte hade det får du skatta dig lyckligt lottad. Telltales gjorde inte ett skit för att lösa den i början heller utan de fortsatte producera sina episoder och aldrig blicka tillb... 29/08 tråkigt att du drar ner på spelet pga av att din konsol eller dator inte pallade spara eller styra... Vilket jag antar att det måste vara för spelet är spelbart för mig och många många andra ;) 29/08 Ok på så sätt. Ja buggar är spelupplevelseförstörande. Själv hade jag tur och råkade inte ut för några buggar. 29/08 Tro mig jag har kört de 3 första kapiteln flera ggr och inte frivilligt utan pga att sparfilerna vart korrupta samt pga buggen att kontrollerna fastnade. Jag har inte kört klart hela spelet men de första 3-4 kapitlen får precis samma outcome oavsett vad... 28/08 Den slutsatsen kan man bu bara dra när man spelat spelet flera ggr och inte första. Riktigt bra spel. 28/08 Fattar inte all hype om Walking Dead, jag har kört det men för det första är det buggigt eller var buggit som fasen med hur sparfilerna och kontrollerna fungerande. Sen att det är story med konsevensker är ju bara bullshit , på ett eller annat sätt så... 28/08 Har inte den skiten dött en gång för alla? Walking CRAP! 28/08 The Walking Dead i 640x480 med dem lägsta möjliga grafikinställningarna? :x 28/08 De som redan har Ouya lär säkert köpa till den. Men inget som säljer konsoler. Spelet finns vid det här laget till så många olika plattformar. 28/08 undra hur det kommer rulla på en trött tegra 3 o_O 28/08
Skicka en rättelse