Igår lät vi meddela att spelhösten kan börja och visade en lanseringsfilm för #Final Fantasy XIV: A Realm Reborn. För dig som tänkt köpa spelet idag, kan det bli problem, åtminstone om du tänkt köpa via #Square Enix.

Facebook (Det är den nya grejen.) har de berättat att det för tillfället är säljstopp på den digitala versionen av spelet. Detta beror helt enkelt på att det är alldeles för många som vill spela och att servrarna inte hänger med. De meddelar samtidigt att de kommer öka serverkapaciteten de kommande dagarna.

Ja men man har ingen story om sig själv. Man har inte någon unik story för sig själv. Alla som springer omkring är ju jag. Alla som vill tro och känna att det är final fantasy får göra det men de kan inte övertala mig. Detta är precis som vilket annat... 02/09 Det är en singleplayer story i spelet. Du måste bara ta hjälp av andra för att genomföra vissa saker, som instanserna osv. i cutscenes som uppstår rätt ofta så är det bara du, ingen annan spelare med. 01/09 Förstår inte "FF fansens skull" alls. Hade betan och fann det inte speciellt relaterat för FF fan. FF har alltid handlat om stark singelplayer story, något som inte verkar möjlgt i ett MMO. Ersätt musiken (som var bra i FF IVX) med random musik, moogles... 29/08 "FF fansens skull" Skulle nog säga att vem som helst kan spela det här spelet. Jag är ett FF fan men gillar inte MMOs. Spelar FF för hur det spelas i "main serien", säg FF 5, 6, 7 som exempel. 29/08 här är Materials Usage License http://support.na.square-enix.com/rule.php?id=5382&la=1&tag=authc och det som lägger krokben för professionella youtube recensenter etc är följande rad: Guidelines for Videos You may not monetize your video via the YouTube... 29/08 Detta Gällde Under Early Acess och Beta Faserna eftersom att spelet låg under NDA då. Nu när spelet är släppt är det helt fritt fram att streama och filma/fota i spelet såvitt jag vet. Men sen är det ju som alltid med licensavtalen om man läser dom rikt... 29/08 hehe och du vet förstås vilka jobb som är "riktiga" eller ej. Tänk lite innan du skriver, om inte "blodsugarna" som du kallar dem kan försörja sig på youtube kommer dom ju att konkurrera om de "riktiga jobben" vilket leder till du får svårare att hitta... 29/08 DEt var ett ofärdigt spel därför det floppade. Dom ville försöka få in lite pengar iaf. Och dom hade nog räknat med att det långsamt skulle köpas av fler. Nu gick ddt fortare än dom vågat hoppas på 29/08 Är spelet kul då? 29/08 Om dom hade ett sådant tankesätt skulle spelet nog inte ens bli av. Jag är mycket säkra på att dom ville vara mer försiktiga med allt så det skulle bli bra den här gången i jämförelse med förut. 29/08
Skicka en rättelse