#Nintendo har inte det allra bästa flytet med Wii U, men deras bärbara mojäng 3DS säljer som smör i solsken. Ett av konsolens trumfkort gentemot konkurrenterna har varit 3D-effekterna. Något som inte finns till 2DS (Nej, inget skämt) som #Nintendo precis tillkännagivit.

Konsolen ska ha allt som storebror har och endast sakna 3D-effekten. Företaget har sedan innan avrått barn som är yngre än sju år att ha effekten påslagen, nu slipper föräldrar oroa sig och kan helt enkelt köpa en ny konsol. 2DS ska släppas den 12:oktober till ett pris av 129,99 dollar, vad detta blir i svenska kronor lär vi snart få veta mer om.

Tack till Xepheros för detta #nyhetstips!
Plocka fram game boyen igen och jämför dem. Skärmen sitter längre in i konsolen = mer skyddat, styrspaken är känsligare än styrkorset men ok, knapparna är lika känsliga/okänsliga. Jag var en av de få lyckliga som fick tag på en av de game boy enheter... 29/08 Nja, dom delarna var ju exponerade i Game Boy men den kan ta emot ganska så mycket stryk (http://www.youtube.com/watch?v=EBeTXPaewMo) (även dom denna faktiskt fått en ny skärm). Och jag packade ofta ner min Game Boy på resor och den fungerar fortfarande... 29/08 Haha ... tänk er detta monster med en CirclePad =D 29/08 "igen"? När har dom gjort det? (förutom det avbrutna samarbetet runt Playstation-tiden) 29/08 Tänk om Sony och Nintendo skulle göra konsol ihop igen. Det hade blivit det bästa som någonsin skådats. 29/08 Nej det blir nog ca 1000 i Sverige ink moms. Dollarn är rätt billig just nu. 29/08 129 dollar blir väl 1290kr i sverige.. med tanke på att jag under sommaren sett flera prissänkningar på 3DS XL 1390kr är denna pryl överprisad som vanligt, fast den som lever får se. 29/08 För 129 dollar så kommer den sälja som smör till jul tillsammans med pokemon. Den verkar rätt skön att hålla i men mindre bra att ta med sig. Funderar på att skaffa en. 29/08 WTF INTE VIKBAR?!?!1!111 29/08 Det handlar väl kanske om att om de gör en sådan så kommer vissa spel att bli ospelbara för alla som har den gamla modellen. Om man inte köper till det klumpiga tillbehöret Circle Pad Pro. Det är enklare om man har en stationär konsol, isåfall kan spela... 28/08
Skicka en rättelse