Det går lite för bra för #Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, som har så många spelare att servrarna inte orkar med. Förhoppningsvis löser sig problemen snart så #Square Enix kan blicka framåt, mot sina ambitiösa framtidsplaner.

– Vi har redan börjat arbeta på den första uppdateringen som kallas för patch 2.1. Den kommer introducera ett storskaligt system för husbygge, och "The Wolves Den" som är seriens första pvp-material någonsin. Dessutom kommer det nya grottor, ett nytt system för dagliga quests, nya primal battles, utökning av huvudhandlingen och mycket mer material, säger spelets producent och regissör Naoki Yoshida till Playstation-bloggen.

Var tredje månad kan vi förvänta oss liknande uppdateringar, som av allt att döma verkar vara riktigt bastanta. De har även planer på att släppa expansioner till spelet.

Då förstår jag hur du menar och håller i viss mån med. Om housingsystemet funkar kan det säkert bli som du önskar senare, att folk samlas där istället för AH. Å andra sidan kanske det är minsta motståndets lag på just AH... 31/08 fint att dom backade :) 31/08 http://forum.square-enix.com/ffxiv/threads/74797 http://support.na.square-enix.com/rule.php?id=5382&la=1&tag=authc 31/08 Någon som vet en svensk guild på cerberus eller någon annan EU server? 30/08 Dafuuuuuuq? Är du på riktigt eller? 30/08 Mysigt som fan! Verkligen go Final Fantasy känsla och det är välkommet. Visst, det är Zonuppdelat osv men det finns en hel del crafting och japp, tror det säljs på AH som i alla andra spel. 30/08 Jo, jag tycker man kommer ifrån känslan av en stor sammanhängande värld när det är massa laddningsstopp mellan zoner. Kan självklart lösas på bra sätt, exempelvis om man går på ett skepp och sen laddas den nya zonen tills man är framme vid destinationen... 30/08 Vad är nackdelen med zonerna? Frågar uppriktigt eftersom jag inte har tänkt särskilt på det. Den nackdel jag kan komma på är att det är svårt att hitta på kartan, men det har mer med det tekniska att göra. Det finns en typ av AH men man kommer inte åt... 30/08 Kanon bra att alla tycker olika. Och det är skit bra om man spelar spelet först och sen säger vad man tycker. Och duger det inte så kan man ju låta bli o spela spelet så kan vi som gillar det få fortsätta ha skoj hehe :). 30/08 Vad tycker ni om spelet? Har ett par vänner som kör det som verkar gilla det. Dock är jag själv tveksam, mest pga att spelet är uppdelat i zoner och "anime" effekterna i fighterna. Men så hör man saker som spelarhus osv som känns intressant. Hur är det... 30/08
Skicka en rättelse