#Prison Architect är ett spel av #Introversion Software som går ut på att driva ett fängelse. Det använder affärsmodellen med "köpe-alpha" där man betalar för att testa och medverka under utvecklingens gång. Nu har vi kommit fram till uppdatering nummer 13, där man som fängelsedirektör får verktyg för att bestraffa olydiga interner. Något som garanterat blir aktuellt, då de har lärt sig att gräva tunnlar.

Prison Architect är Introversions mest framgångsrika spel någonsin. Alphan har sålt i snart 210 000 exemplar. Vill du öka på den statistiken går det bra att skaffa spelet till reducerat pris på Steam under helgen. Cirka 140 kronor (16 euro) kostar det.

Källa: Destructoid.

Jepp, har markerat ut allt ;U hmm ska kolla upp med warden 02/09 Prison Architect är grymt roligt! Varför folk gnäller så mycket på köpe-alpha-systemet osv... förstår jag inte. Om du köper det här spelet för 140kr eller vad det nu kostade och har kul i massor med timmar, vad spelar något annat för roll då? Om du tröt... 02/09 Bränner man sina kunder kommer man ju inte långt i spelbranschen. Nu får man ju också ta i beaktning att Introversion är ett litet företag som gör ett nischat spel. Skulle de bränna sina mest hängivna kunder skulle de ju gå under. Om EA/activision tog... 01/09 Fair enough. Självklart är det upp till var och en vad han/hon spenderar sina pengar på. Tycker dock fortfarande att det är naivt att tro någonting annat än att det handlar om lätta och snabba up-front cash på bordet för utvecklaren, därav ligger Stockh... 01/09 För femtio spänn, får man ett färdigt och mycket bättre spel i samma genre: Evil Genius. 01/09 Jag har haft roligt. Du kan slippa om du vill. Det var en chansning när jag köpte det, men tyckte det såg roligt ut när jag kollade på nån timmes let's play på youtube. Man köpte ju inte grisen i säcken. Om du tycker det verkar shady, låt bli. Jag har... 01/09 Vet inte vad som är värst; att utvecklarna faktiskt skulle använda det som en ursäkt för att sätta ett högre pris, eller att folk skulle tro på det och till och med acceptera det. :p Du kan ju intala dig det, men ett högre pris har knappast den effekten... 31/08 Enligt vad jag kunde snappa upp innan jag köpte spelet är Introversion smått kända för att just lyssna på sin community när det gäller utvecklingen av spel. Så det är inte vilken utvecklare som helst man pyntar ut med en hundring till. 31/08 Spelet har patchats varje månad (runt den 30:e) sen jag köpte det i maj. Så det händer saker hela tiden. Jag har hört, men det kan vara ett rykte, att utvecklarna har sagt ett högt pris på alphan med flit. För att hålla gnällspikarna borta. De vill ha... 31/08 För det första så är det nog bara relevant att jämföra med fullpriset på spelet i fråga när det släpps, inte jämfört med vad andra titlar kostar. Sedan ska man nog inte ta hänsyn till eventuell tillfälliga rabatter heller, då spelet sannolikt kommer att... 31/08
Skicka en rättelse