Finlands sak är din plånboks!

Flatout-skaparna #Bugbear snickrar på ett nytt bilspel till pc. Även om projektet ännu saknar namn (det kallas kort och gott #Next Car Game) ger en teaserfilm sköna rysningar för den som trånar efter ett nytt Flatout från den finska studion. Varför? Sluskiga retrojänkare och skamlöst kraschande.

Bugbear vill att köparna hjälper till med finansieringen redan nu, detta genom förköpserbjudanden där du kan pytsa in en slant och få olika typer av bonusar som tack. Fem förköpsnivåer står till buds, där den billigaste ger dig tillträde till tidiga versioner av spelet ett par månader innan release. Denna version kostar dig 25 dollar (ca 165 kronor) och förhoppningsvis har du spelbar kod i datorn i slutet av året. Övriga versioner ger mer och kostar mellan 35 och 1000 dollar.

Pengarna går alltså till finanseringen av spelet, och Bugbear uppmanar dig att titta förbi deras forum och lämna önskemål på vad du vill se i spelet.

Om allt går enligt planerna släpps den färdiga versionen av spelet tidigt i vår.

//player.vimeo.com/video/73067069

Nej jag kanske var lite dramatisk, 2an är inte skitkass. Men jämfört med 1an så är det redan där på väg åt fel håll i mitt tycke. 02/09 Var väl inget fel på 2:an? ett av de roligaste spelen jag kört med ratt på PC. 02/09 Verkar fortfarande finnas hopp för framtidens spel. "The publishers are telling us, there is no market for this game... That WE want to deliver..." ! Yes! SCREW THE PUBLISHERS! "big-mass" är otåliga sheitnoobs. Se bara på cod, bf, Flatout 2.3 och senare... 02/09 Coop hade varit riktigt ballt, så man kör två pers tillsammans mot alla andra, så en kan mosa bort fiender medans den andra vinner, eller båda bara mosar alla bilar. :) 02/09 Bugbear hade ingenting att göra med Fo3. De har inte haft namnrättigheterna till Flatout sen 2009 eller något liknande typ. Fo2 tycker jag är grymt bra. 02/09 Flatout är ett av de bästa racingspelen jag kört. Var riktigt kul att köpa diverse delar och uppgradera sin bil. Till detta skulle jag vilja se mer sådant men mer sido uppgraderingar i så fall. Så det inte blir bara direkt uppgraderingar. Annars väntar... 02/09 Gillar alla Flatout spelen, blir till att följa detta! 02/09 nice.. har alla flatout utom sista.. som dom inte ens nämner i detta... älska flatout.. ;) Helt klart ett köp, kanske lite hjälp oxå :) 02/09 Allt hänger på om det här spelet blir som det första eller inte! De andra spelen har ju varit mer eller mindre deprimerande ;) 02/09 Älskar första Flatout spelet, inte så mycket uppföljarna, men första är ett mästerverk! Så jag hoppas det här blir av, och så bra som det bara kan! Me want this! 02/09
Skicka en rättelse