Gameplay från Frostbite 3-drivet fantasymörs.

I förra veckan visade #Electronic Arts och #Bioware upp #Dragon Age: Inqusiotion i London - Fredrik Eriksson var där och levererade sina intryck redan i den gångna helgen. Medan inga officiella filmer har släppts lyckades någon filma demonstrationen som hölls och klippet har nu letat sig ut på Youtube och det rör sig om cirka två minuter tidig gameplay.

Även på helgens Pax-mässa i Seattle visades spelet upp men filmerna därifrån är filmade ur en vinkel som inte är så tittvänliga.

Ja, dom två sakerna är också fåniga :) De visades dock inte upp i spelets första gameplay-trailer. Du får jättegärna sluta överdriva. Jag påpekade två saker om två attacktyper, det är allt. Om du menar att det är att analysera varje animation, hitta fel... 04/09 Amen! 03/09 Fasen va bra det ser ut att vara!! kanske inte samma styrkänsla som innan men tycker detta är bara till det bättre :) Bara storyn är lika spännande och att de inte använder samma miljöer om ocg om igen. Då så kommer detta högt upp i min önskelista! :P 03/09 Tror man inte ser vad som hände med dom tre eftersom dom vill visa karaktärer och spelstilar istället för historien om tre stycken random mobs. Hur reagerar du när en jätte i skyrim slår upp dig en mil upp i luften, eller när man vänder upp-o-ner på en... 03/09 Dom får det ju att framstå som det eftersom man ser tre personer råka ut för den attacken utan att komma tillbaka. Om det skulle vara fel får de skylla sig själva för att de lyckas förmedla en (enligt mig) felaktig och fånig bild av striderna. Hur det... 03/09 Att det där är skulle vara en insta-kill attack är ju bara nått du gissar på, dom klipper ju bort direkt efter så man ser inte ens om han dör eller inte. 03/09 Du verkar missa poängen. Bevisligen har spelaren tillgång till en övermäktig attack som kan ha ihjäl fienden omgående. Men man väljer att inte ha en strid som tar slut på två sekunder genom att dalta lite extra. För mig var det extremt genomskinligt och... 03/09 Du har aldrig spelat ett spel ? Med lite logiskt tänkande så antar jag att han försöker mata slag tills han exponerar sig bakom skölden men inser att det inte funkar så han använder någon "förmåga" antagligen bunden till knapp 1-9 och använder det "magi... 03/09 Längtar! Gillade både ettan och tvåan.. 03/09 Jo dom har sagt så och hade året varit 2009, hade det inte funnits några som helst skäl att tvivla på sanningshalten i deras löften. Nu är det dock 2013 och deras rykte har blivit skamfilat av misslyckanden som ME3 ToR och DA 2. Att folk gnäller och är... 03/09
Skicka en rättelse