Nummer ett är ett före detta Brothers in Arms. Nummer två är hemligt.

#Gearbox Softwares kommer bredda sin redan ganska bredaxlade produktportfölj när PS4 och Xbox One är verklighet. Under helgens Pax Prime-mässa i Seattle avslöjade den Texasbaserade studion att man snickrar på två nya varumärken till nästa konsolgeneration, uppger flera medier.

Ett av de två nya namnen är med största säkerhet #Brothers in Arms: Furious 4, som enligt studiochefen Randy Pitchford utvecklats såpass sedan presentationen för två år sedan att det inte längre är att betrakta som en Brothers in Arms-titel.

– Jag vill att alla ska veta att det spelet inte längre är ett Brothers in Arms-spel, säger Pitchford enligt Polygon. Det blir ett helt nytt varumärke.

#Furious 4 till Playstation 4 och/eller Xbox One, alltså. Den andra titeln har vi ingen aning om vad det kan vara, men vi rapporterar givetvis så fort vi hör något.

Borderlands 3? Please! 04/09 Är det någon av spelen de tänker utveckla själva eller kommer de att hyra ut utvecklingen och sedan förstöra för dem? 03/09 Som jag förstod det skulle det vara ett helt nytt IP? Så det borde inte vara Borderlands 3!? Däremot så lär B3 komma i vilket fall. sån stor succe skulle bara idioter låta bli mjölka på!? Marines och DNF sög hårt jag medger det, men som vi alla vet ocks... 03/09 Skulle kunna tänka mej att den andra titeln är Borderlands 3 03/09 Det finns ju ett uttryck som lyder "man är inte bättre än sin senaste prestation". Vet inte om den stämmer fullt ut men, det ligger lite i det. 03/09 Next-gen Homeworld 3 till PC 03/09 Antar att alla hoppas på ett Aliens Forever. Efter flera år som ont företag bestämmer sig Weyland för att skapa lite goodwill, detta gör dem genom att släppa en humble bundle och att skicka upp en ensam soldat för att slutgiltligen ta kål på aliensena(?... 03/09 Det är så många verkar fungera tyvärr. En studio kan skapa många grymt bra spel, men om det senaste floppade kan man inte köpa deras kommande titlar. Jag avvaktar med andra utlåtanden än att det kan bli intressant. 03/09 Så det du säger är att pga dessa 2 spel och vad som sagts om dessa gör att du har noll förtroende för GB? Att dom gjort flertalet bra titlar glöms då bort, pga 2 stycken spel? Och vad som sagts om dessa? 03/09 Konstig gamal länkar funkar ej längre till furious4 och enlig gamespot verkar den är lagt på is eller vill de ändra namn. Går ej lita längre på gearbox... http://brothers-in-arms.ubi.com/furious4/en-GB/ http://www.gearboxsoftware.com/games/furiousfour/... 03/09
Skicka en rättelse