Året är 2020. Det är spänt läge mellan världens supermakter. Efter en överraskningsattack befinner sig USA i ett krig mot en okänd fiende, och ditt uppdrag är att leda ett gäng soldater över jorden för att sätta dit de skyldiga.

Detta är grundpremissen när CoD hittar ut till Ios med spelet #Call of Duty: Strike Team. Upplevelsen är som vanligt actionladdad med krig och vapen, men bjuder också på ett isometriskt perspektiv där man delar ut order och organiserar sina medkämpar. I kampanjen kan man räkna med "filmiska ögonblick" och i överlevnadsläget kan man testa sina förmågor när man besegrar vågor av fiender.

49 kronor kostar spelet som finns ute nu.

För att vara en död häst så springer den extremt snabbt. Här är något som kanske är nytt för dig. Activision lyssnar inte på kritik ifrån de som inte gillar spelet. De läser fakta i form av antal sålda enheter. Och den säger klart och tydligt att de gör... 06/09 Jämför gnäll och försök att förbättra saker och ting som en grundsten i mänsklighetens utveckling. Men men.. Om vi ska dra en annan jämförelse.. Hur tror du det skulle gå i politiken om folk inte gnällde? Att säga åt andra att sluta gnälla för att sedan... 06/09 För att det påverkar spelbranschen på ett negativt sätt när spel fortsätter söndermjölkas , oavsett ifall jag köper det eller ej. Ungefär samma som politiken fungerar, oppositionen uttrycker sitt missnöje och framför alternativa åsikter som leder till... 06/09 Det var väldigt länge sedan jag läste ett inlägg som innehöll så mycket verklighetsfrånvänt och korkat babbel som du just skrev. Grattis, du lyckades. Att jämställa samhällsnyttan av Thomas Edisons uppfinningar med de som sitter i FZ:s kommentarsfält... 06/09 Kan faktiskt vara intressant. Hur många actionspel finns till iPad? Hur många av dem har lyckats? Detta spel möjliggör dessutom en taktisk översikt över kartan, förutom FPS. För 49kr kan man leva med att detta spel inte handlar om övertygande story, men... 06/09 Ja, varför gnälla? För världen utvecklas och samhället utvecklades genom att folk inte brydde sig.. Tänk dig vad lite Edison brydde sig när han utvecklade den första glödlampan. Han måste bara ha suttit där och inte gjort ett smack för att lampan sedan... 06/09 Hur orkar alla bry sig.... Köp inte spelet. Varför ödsla tid på att hata ... 06/09 penga kåta utvecklare?.... för hellskotta!.. sluta skit ut spel.. jisses!!! 05/09 http://s.pikabu.ru/post_img/2013/08/10/6/1376124020_1436375826.jpg 05/09 Hannu in disguise? :p 05/09
Skicka en rättelse