I en intervju med CVG, berättade Eric Hirshberg, som är chef för utgivardelen av #Activision, att hela industrin hade mått bra av det gick bättre för #Nintendo Wii U. Detta påstående förklarar han på följande sätt.

– Jag vill att alla grymma spel inom denna industri ska lyckas, för fler kommer spela och det är bättre för oss alla, berättar han och fortsätter prata om #Nintendo.

– Nintendo har varit en fantastisk partner till oss. De har haft hårdvaruträffar och missar förut, men de har alltid hittat sätt att förbli relevanta. De har några av världens bästa spelskapare och jag skulle inte räkna ut dem.

Hirshberg fortsätter med att berätta om hur det knappast är en hemlighet att Wii U:n inte nått upp till förväntningarna, men om #Activision kan hjälpa till att få användare mer attraherade av #Nintendos konsol, då kommer de göra det. Detta är raka motsatsen till vad #Bethesdas marknadschef Peter Hines tycker, han anser att allt redan är över.

Visst är det som du säger, men det beror även på hur konstellationen av individer ser ut som nyttjar konsolen. Eller det är inte alls nödvändigt att köpa en om det finns andra i bekantskapskretsen som äger en Wii U. Så nog finns det potential till att... 06/09 Pikmin och W101 ser lika ut, men gameplayet är helt olika. 06/09 Så vadå, kommer Super Mario numera ha ett avancerat Next Gen Fisk-AI? 06/09 Vet inte riktigt angående dessa. ZombiU ser lockande ut men har läst att det blir repetetivt efter ettag, är dessutom livrädd för skräckspel, älskar zombies dock så hade kunnat göra ett undantag! Pikmin 3 och Wonderful 101, ser rätt lika varandra ut fas... 06/09 Det är galet dåligt fortfarande eftersom att det är ingen som har konsolen, det spelar ingen roll om de har sålt spelet till alla konsoler för det går skit dåligt för Nintendo eftersom att ingen vill köpa deras konsol för de har inget nytt. 06/09 http://www.vgchartz.com/game/70766/new-super-mario-bros-u/ över 2 miljoner sålda spel på en konsoll som sålt 3.5-4 miljoner enheter är galet bra. Anledningen Wii U sålt dåligt är för att det finns för få titlar än. Det kommer ändras snart. Kommer massor... 06/09 De säljer ju inte! Så det är klart att de måste byta stil! När man säljer så sjukt dåligt som de gör så måste de tänka om. Man märker att folk börjar ledsna på alla förbannade "new" super mario spel, de är mera som större DLC:s än hela spel. "According... 06/09 Jag gillar min Wii U iaf. 360 åkte in i gardroben till fördel för Wii U. 06/09 Går inte att köpa ngn extra kontroll överhuvudtaget så nej det stödjs endast en. Iaf för tillfället. Tveksamt att det kommer ändras dessutom då det är få som skulle betala 1000-1500 för en handkontroll till. 06/09 Tur inte du jobbar på NIntendo. Ska de sluta släppa titlar som är garanterade miljonsucceer? Det låter helt vansinnigt. 06/09
Skicka en rättelse