#Rebellion ligger bakom spel som #Aliens vs. Predator och #Sniper Elite V2. Tidigare i år släppte de #Sniper Elite: Nazi Zombie Army, ett spel där levande döda ska skjutas. Det var ett spel som totalsågades i en recension av Rikard Olsson.

Idag meddelande #Rebellion att det är dags för en till del som kommer senare i år till PC, men den kan mycket väl komma till next-gen-konsoler också. Fyra spelare kan samarbeta för att göra antalet zombies färre, men vi hoppas att redaktörerna förbarmar sig över Herr Olsson och låter han testa något annat istället.

Kommer detta också ha en fin liten överdriven mega-über-ultra-super-duper-world-domination-of-doom setting i video settings med? 09/09 Bara jag som tycker att det fanns riktigt bra delar i Sniper Elite Nazi Zombies? Visst det blev enformigt när man väl spelat igenom spelet. Men det fanns en del scener i spelet som jag inte har upplevt i någon annan zombie-shooter. Ljuvligt när stora... 07/09 Däremot är det bra gjort, i film eller spel, så får dom göra hur många som helst. Jag klagar på allt skit som dom försöker slänga ut med zombies, just för att det är inne med det nu. Men World WAR Z är en av dom bättre zombiefilmer jag sett, fast fortfa... 07/09 Kan aldrig få nog av zombies. 06/09 Hela grejen med Zombie spel är att slåss mot dem blir ofta enformigt och hjärnlöst. Spel måste ha nått extra som gör ting underhållande. Tyckte förra Sniper elte: nazi zombie army saknade just det, Grymt namn dock:) zombie + nazi + sniper + elite. Sakna... 06/09 Ja till och med Train Simulator har väl någon zombie-dlc? 06/09 Tydligen verkar formeln lyda "Zombie + X = Succé". Och som Johan Olander påpekade så är inte zombierna i sig problemet utan vad man gör med dom. Det viktiga i ("zombie")spel är kanske just inte om det är zombies/aliens/infected/demoner eller whatevs uta... 06/09 Släpp nazi zombie till 360 istället :p Till next gen? Muahaha 06/09 Fram med fler zombies! 06/09 Finns lite forskning om just sådant. Skräck går i vågor, och vi är just nu inne i en Zombie-våg, 90-talet så var det slashers, sen hade vi vampyrer, och nu zombies, snart kommer det slashers igen... 06/09
Skicka en rättelse