I en intervju med MCV har Patrick Söderlund som är chef på #Electronic Arts berättat att de inte bara jobbar på uppföljare, utan att de har några nya varumärken på gång. Det verkar dock vara lite si och så med vad som räknas som nytt. Spel som görs på ett "nytt sätt", räknas också in, i alla fall hos #EA. Men en del nya ska det ändå vara på gång.

– Vi har sex till åtta helt nya varumärken på gång. Den dagen vi slutar göra nya varumärken är när vi får livsuppehållande hjälp. Vi måste kläcka nya idéer och flytta fram de kreativa gränserna, berättar han.

Blergh, jag hade problem med att skilja de, dem, och dom där... Jaa :P Hittade inga andra ord. Men poängen syns. Tror jag 07/09 Mysig grammatik där :o För övrigt så ger EA input till spelen. Rollen som en publisher har är att se till att spelet skeppas i tid och då kan man behöva ta till hårdhanskarna ibland. Problemet med EA är att hårdhanskarna är den enda metod de vet och tål... 07/09 Jag förstår som sagt var vad de menar men jag håller inte med på hur de ser på en ny IP. Ja den är ny för dem men tror du Disney skulle kalla den för ny? Så du ser inte varför jag och många andra kritiserar detta? Du förstår inte att om de ser på en gam... 07/09 Du menar den typen av BS som när folk säger att dom förstår vad folk menar när dom egentligen inte har den blekaste? Håller med om att en IP inte blir ny bara för att det får ny developer. Men det är ju inte det han menar. Han menar ju att SW-BF för dom... 07/09 Rättelse: EA står för de stora summorna det kostar för att utveckla spel, små spelstudios kan sällan komma upp med summorna det krävs för att ha flera år på sig att utveckla spel, men definitivt har man inte styrkan eller ekonomin för att utveckla stors... 07/09 Jag förstår vad han menar men jag håller inte med. En IP blir inte ny bara för att ett annat företag utvecklar ett spel baserat på den. Detta är samma BS som att kalla ett demo för en beta. Kolla på lite andra siter så ser du att jag inte är ensam om... 07/09 Om du ska quota någon så måste du väl se till att förstå vad som menas också. Speciellt det du fet markerat. Star Wars Battlefront är en ny IP för EA att jobba med eftersom dom inte gjort battlefront tidigare. Du quotade ju även att dom sa: "even though... 07/09 SW tillhör en favorit men jag har sett hur EA fördärvat många gamla spel genom att göra om dessa så mycket att de inte längre är samma spel (ta en titt på Syndicate så förstår du nog vad jag menar). Mitt råd är att ha låga förväntningar, skulle spelet... 07/09 Jag pratar om spelen som EA säger är nya men som är baserade på en IP som redan finns. Ett spel som heter BattleField är per automatik inte en ny IP oavsett hur olikt spelet är. Bad Company hade kunnat vara en ny IP men EA/Dice valde att använda BattleF... 07/09 Ett nytt Battlefront? Fan minns när man va mindre när man lirade det va ju riktigt roligt och kan bara tänka mig vad dom kan göra nu :) 07/09
Skicka en rättelse