#Dice storsatsar på vapenmodifikation i kommande #Battlefield 4 och utlovar tre gånger så många sådana mot vad vi är vana vid. De tar ett vanligt assault rifle som exempel, och menar att om man inkluderar alla möjligheter som sikten och kamouflagefärg så får man över 240 000 olika variationer – på ett enda vapen.

Kamouflage kommer i 16 olika mönster där man bland annat kan smälta in i stadsmiljöer, vinterlandskap och öknar. En nyhet är färg som anpassar sig efter situationen automatiskt, så du inte behöver byta varje gång du hoppar in på en ny karta.

Läs allt om modifikationerna på Battlefield-bloggen.

Hahaha. 09/09 http://postimg.org/image/8985m1cal/ Så ska det se ut! kunde inte hålla mig från att köpa premium med :) Dom ändrade ju rotationen från 2 till 3 år för ett tag sen. Så nu har man betalt för allt BF material 3år frammåt. Hoppas dom 1200kronorna för Digita... 09/09 Den biten håller jag med om. Standard-saker som missiler och smoke screens borde alla börja med. 08/09 Det gillar jag och många andra. Men hade varit bättre om man tex. med tanks och flyg får alla slots med basic vapen så man inte flyger runt utan alternativ fire osv. när alla andra har allt möjligt. 08/09 Hatar alla att man måste använda ett vapen för att få unlocks? Själv tycker jag det är kul. Lite grejen att man får mer saker ju mer man spelar 08/09 Skillnaden är lite i att förr så hade man redan missiler, smoke screen och diverse andra hjälpmedel som standard. Tycker inte om att utvecklingen gått till att man ska "grinda" i 10h för att få ett vapen som man kanske gillar. Customization i all ära,... 08/09 Bara en tanke, den dagen då kamouflage på vapen gör skillnad i spel. Är det då grafiken nått sin pik? 08/09 Tja, jag vore blind att säga att du har fel. Det är sant att det har utvecklats i den riktningen fast jag anser inte det nödvändigtvis 'dåligt'. Upplåsningsbara saker och ting behöver inte vara en dålig grej så länge det inte plötsligt blir något som... 08/09 Roligt att dom lägger in mer modifikationer men menysystemet och sättet att välja vapen, fordom och modifikationer borde anpassas bättre för mus och tangentbord på pc. 08/09 Jag vill ha ett FPS där det handlar om att sikta och röra sig bäst utan en massa krims krams och annat lull lull. Battlefield har gått från flygplan, helikoptrar och stridsvagnar till flygplan+landningställ(lvl3)+kulspruta(lvl13)+nvsikte(lvl5), helikopt... 08/09
Skicka en rättelse