TV4:as e-sportmagasin Rematch meddelade idag att de är aktuella med en ny säsong. Den 20:e september drar de igång maskineriet och fortsätter under hösten med tolv program. Den 13:e och 14:e oktober utlovas det direktsändning.

Tyvärr tycker inte TV4-gruppen att det är värt att sändas i själva moderkanalen, så om du vill se programmet får du spana in det på TV4 Play. Höstens program sägs utforska varför e-sporten är fantastisk och växer så mycket. Programledare är Jesper Engelin.

Ja, typ på ett ställe där det ofta publiceras krönikor om jämställdhet och diskussioner om feminism och sexism! Öh... vänta nu!? 10/09 Problemet är väl precis det omvända. De är extremt intresserade av vad "vanligt folk" gör. Du/vi tillhör troligen däremot en ganska liten grupp människor trots allt. Jag misstänker att den gruppen rent generellt inte heller är speciellt köpstark, vilket... 10/09 trist att tv4-gruppen inte kan tänka sig att sända det här i ens någon av deras kanaler utan att det enbart ska sändas via internet. De hade lika gärna bara kunna hjälpa till med finanserna av rematch och lagt ut det på youtube enligt mig. Om jag hade... 10/09 Men om man inte förklarar är det ju svårt för oinvigda att komma in, själv spelar jag inte spelen de tävlar i och jag uppskattar iallafall om kommentatorerna förklarar lite mer istället för att använda massor av förkortningar och sånt som bara de riktig... 10/09 Fragzone har ju blivit värsta politikarenan på sista - speciellt med arnrots krönikor... 10/09 kanske det, men det är främst radio man syftar på när man använder det utrycket. Så har iaf jag tolkat det förr. 09/09 Btw hans namn är felstavat. Jesper Englin är det rätta. 09/09 Hoppas att det blir bättre denna säsongen och inte 90% är fyllt av StarCraft 2 09/09 Hur du lyckas få detta till något politiskt är för mig en gåta. Kryp tillbaka in i ditt lilla hål. 09/09 Menar du att SDs dryga nio procent är lika med vad vanliga svenskar tycker? Dom andra 91% då? Dessutom spännande att du kallar familjen Bonnier för kommunister? Nej det stämmer inte alls. 09/09
Skicka en rättelse