Vi har redan skrivit att det går lite väl bra för #Final Fantasy XIV: A Realm Reborn. Så bra att folk har problem att komma in på sina servrar och faktiskt spela det. Inga nyheter på den punkten, men vi har lite annat skoj för dig som gillar MMO och tänker köpa en Playstation 4.

#Square Enix meddelade idag att betatestet för Playstation 4-versionen av spelet kommer dra igång den 22:e februari 2014. För dig som sitter och spelar Playstation 3-versionen, men inte vill börja om när #Sony inleder nästa generation, då blir det extra glada nyheter; du kan nämligen byta upp dig till sistnämnda version utan extra konstnad. Din karaktär och framgångar förs dessutom magiskt över. Om nu servrarna pallar trycket.

Jag har varit med sen i beta-testerna, och jag är nöjd med mitt köp än så länge. Vem vet om jag fortfarande kommer spela om ett halvår, men jag har definitivt redan fått ut tillräckligt mycket för mina pengar för att jag ska vara nöjd med köpet. Det är... 10/09 Ja det låter verkligen som att ni kommer bli bortskämda med lyxigheter! Men det är väl precis det man ska bli också som betalande kund. Ska bli spännande att höra hur det går i framtiden för spelet och om spelare kommer vara nöjda. 10/09 Ja alltså Yoshi-P är det bästa som hänt Square Enix på evigheter. Jag kan spela FFXIV ARR med fullt förtroende i utvecklarna på grund av honom, och inte ha ett enda ben av oro i kroppen när jag tar mig till max level, när jag väntar på nästa patch som... 10/09 Blir lite glad i hjärtat när jag får höra bra nyheter från SE. Man kan ju ana att de i sin "svacka" fått lära sig en del om vikten av god service och att man som företag ska hålla en god kontakt med fans och kunder och det börjar väl synas mer i deras... 10/09 Jag vet inte om jag kan hålla med om att det är ett "nytt" spel, men jag förstår vad du menar. Tycker ändå det är lite dåligt. Det minsta de kunde gjort är att ge oss som köpt D3 till PC en rabatt eller nåt. 09/09 Väntar tills det släpps till PC, PS4 eller Xbox One. Annars får det nog vara. 09/09 GTA V... Ja spån ;) 09/09 Mycket bra, men sedan gör SE antagligen allt de kan för att göra fansen glada efter FFXIVs katastrofala launch (och hela spelet isig). 09/09 Ja, alltså PS3 till PS4 tycker jag vore schyst. Som det är nu väntar jag med alla inköp till Xbox 360 och PS3:an sålde jag för att det inte kändes lönt att köpa något till den. Mitt jäkla spån. 09/09 Jag kan tycka att de som köper ps3 versionen ska kunna tanka det till ps4 eller nåt och att diablo gubbarna förs över. Nu verkar det som det senare kommer funka åtminstånde, men att köpa spelet först till ps3 och sen till ps4 när man dessutom äger det... 09/09
Skicka en rättelse