FIB-agenten Steven Haines ger dig en sju minuter lång guidad tur genom Los Santos kriminella värld.

På tisdags släpps slutligen #Grand Theft Auto V, utan tvekan en av årets största releaser, och den mediala upptrappningen har börjat. En sju minuter lång film ger dig en guidad tur genom Los Santos "smutsiga buk" genom FIB-agenten Steven Haines ögon.

Los Santos enorma hamn, kinesisk vapensmugglig, knarkhandel och drivebys i förorterna är några av sakerna Haines kommenterar med illa dolt förakt. Vi får också veta att motorcykelgänget The Lost, som hade huvudrollen i GTA IV-expansionen #The Lost and the Damned, kommer att figurera även i denna stad.

http://www.liveleak.com/ll_embed?f=0a461fa63359

Tack till Hemulen för detta #nyhetstips!
Jag förutspår att de kommer att välja att vänta någon vecka efter release till nuvarande generations konsoller, sedan går de ut med information om att de släpper GTA V till Nextgen som lanseras i slutet på November. Sedan någonstans runt nyår när de sål... 13/09 Ja, det är ju ren dumhet att köpa såna, speciellt om enda "anledningen" måste skapas artificiellt, dvs plattformslåsningen. Det är ungefär som att leksaker följer med flingpaketen. Produkten kan inte stå på egna ben utan måste erbjuda något helt annat... 13/09 Och det kom från en person som varken äger PlayStation 3 eller Xbox 360..? 13/09 den som vill köra gta v till pc lär väl få vänta till maj 2014 12/09 Så tjurar dom flesta att dom ska släppa spelet till PC. Nyttjar PS3 själv då och då men PC:n främst, inte alls något fel på konsol 12/09 Hmm.. vilken release skulle kunna anses vara större än GTA V ? Förutom själva nextgren-konsolerna. 12/09 Aj, mina ögon vilken kass kvalité! Gief 1080p YouTube klipp. :-D 12/09 Jag är dryg så in i helvete.. Sluta spamma nyhetstrådarna. Skapa en blogg eller nåt om du vill visa dina alster. Inte för att det var dåligt.. :) 12/09 Svar: Köp det inte till PS, alt. sälj/lämna burken på tippen. PC eller inget! 12/09 Nu kommer nästa fråga.. Skall man köpa det på fysisk skiva tills ps3an eller köpa det online och hoppas man kan spela ps3 spelen som man köpt på nätet på den nya konsolen ? Vet att dom har gått ut med att man skall få nedsatt pris om man nu har köpt gta... 12/09
Skicka en rättelse