Vi sliter oss ur NDA-demonernas käftar och berättar exakt vilken tid du läser årets mest efterlängtade recension.

Ingen har väl missat att #Grand Theft Auto V släpps på tisdag, eller att releasen föregås av nattöppna butiker och köande spekulanter. För dig som vill veta vad FZ tycker om spelet innan dess kan vi nu avslöja när vår recension dyker upp.

Klockan 16.00 på måndag släpper vi ut Victor Leijonhufvud ur recensionscellen och låter honom avslöja sitt betyg på höstens hetaste spelsläpp. Lika gott som en het kopp kaffe, eller kommer #Rockstar för en gångs skull tappa bollen? Svar på måndag eftermiddag!

Du har väl inte missat FZ:s GTA V-tävling (även känd som "Den svåraste tävlingen någonsin")? Den ger dig chans att sopa hem ett exemplar av spelet lagom till premiären. Plocka fram ditt GTA-kunnande och svara rätt på de fyra frågorna senast klockan 12 på måndag för att ha chans att vinna ett ex.

Uppdatering: Recensionen är nu publicerad!

Jag tror ingenting utan konstaterar bara fakta. Våldet som finns i GTA är inte representativt för kvinnor generellt och på så vis finns det vissa svårigheter att skriva en trovärdig historia med en kvinna i huvudrollen. Och att du blandar ihop kvinnosyn... 17/09 Snälla du jag spelade första gta när det kom, du kunde knappast ens hantera en dator då. Jag har nog spelat varje GTA för sig mer än du spelat alla tillsammans. Du måste vara otroligt blåst om du faktiskt tror att GTA sedan rockstar stöpte det i sin nuv... 17/09 Känns totalt meningslös att diskutera med en person som uppenbarligen inte vet vad GTA-spelen går ut på (Eftersom du uppenbarligen tror att GTA går ut på att skjuta med automatgevär och planera bankrån) Du kanske ska spela igenom ett GTA spel (helst all... 17/09 Jag fattade dina argument, dom är bara sämst helt enkelt. Du plockar fram statistik på att mest killar gör x brott, men du glömmer bort att även om flest killar gör det så gör även tjejer det. Det finns inget brott som män gjort som inte kvinnor gjort,... 17/09 Här har vi bra läsförståelse... Du missade min poäng fullständigt. Kvinnor begår inte samma sorts brott som män rent generellt och det är brott som män begår som GTA-serien baseras på. Vad jag kan minnas så har det aldrig funnits ett uppdrag där man käk... 17/09 shit vad du svamlar alltså, bygger du hela verkligheten på copy/paste wikistatistik? Det finns kvinnor som styckar sina barn och äter dom, nuff said. Oavsett vad för irrelevanta siffror du drar upp så ursäktar det inte att man inte gör kvinnliga huvudro... 17/09 Skämtare där! 17/09 Jo men en vigilante är ju inte en polis och hela GTA-serien bygger ju på nån slags kriminell dröm. Skulle inte ha nåt emot att dom gör en annan serie om en vigilante baserad på GTA-motorn alternativt i GTA-universumet som utspelas nån gång Från GTA IV... 16/09 Vilket skulle passa perfekt i GTA med en polis som använder våld för att stoppa kriminella. Sen kan man kasta in en riktigt bra story med lite alternativa händelser med lite polis brutalitet och annat skoj. 16/09 Problemet är att det mesta våldet kvinnor använder är inte riktigt vad man skulle kalla GTA-våld. En kvinna som börjar spöa en manlig polis skulle få det väldigt svårt om hon nu inte har svart bälte i nån dödlig kampsport eller nåt. Men Rockstar kan ju... 16/09
Skicka en rättelse