Star Trek: Into Darkness-regissören J.J Abrams har pratat med Gamerhub om det ganska svala #Star Trek-spelet och vädrar sitt missnöje över bortslarvad potential.

– För mig hade spelet kunnat vara något spännande som gjorde serien nytta, ett kul spel med bra gameplay. Men så blev det inte och det var sårande, eftersom vi har jobbat arslet av oss med att göra filmen och sen kom spelet ut och sågades universalt. Jag tror garanterat att det saboterade för filmen istället för att hjälpa den.

Han är långt ifrån ensam i sin uppfattning. Här på FZ kallade Johan Olander spelet för "ett skämt" i sin recension och delade ut det inte särskilt hedervärda betyget 1/5.

I intervjun fortsätter Abrams att snacka om fenomenet med spel som blir film och vice versa, samt sina pågående samarbeten med #Valve. Klippet ser du nedanför.

Fruktansvärt less på 100% effektdrivna filmer så måste nog säga att han var litet fel person att klanka ned när det gäller Star Trek. Dock så verkar spelet inte vara särskilt bra, heller :) 14/09 Tvåan är en perverting utav Star Trek och har inget riktigt gemensamt med Star Trek för utom namn på karaktärer och rymdskepp. Skulle aldrig kunna säga på något sätt att den filmen var under hållande eller enns i närheten av bra. Hur bra en film är är... 14/09 Var glad för det, den första filmen var riktigt riktigt riktigt bra om man jämnför med 2an, som var en sådan katastrof att man fick gråta sig själv till söms. 14/09 Into Darkness är mycket bättre! 14/09 14/09 Med några få undantag tycker jag att de gamla filmerna är ganska dåliga, Star Treks styrka har alltid legat i TV-serierna. 14/09 Jag är besviken på senaste Star Trek-filmen so.. Let's call it even. 14/09 Fast de tog bort väldigt mkt som gjorde Star Trek till just Star Trek i de filmerna. Inga moraliska dilemman utan bara stenhård action, drösvis med specialeffekter och skepp som är löjligt mkt större än deras original. De gjorde en George Lucas och skap... 14/09 Star Trek 2009 var en reboot, ett försök att introducera ST till en yngre publik som inte hade sett alla TV-serier eller tidigare filmer. Jag tycker det är bra att den gjordes. 14/09 Kan bara hålla med. Jag ogillar deras cop-out i första filmen som ogiltigförklarar 6 tv-serier och 10 filmer eftersom de nu aldrig kommer hända pga att historien ändras. Så. Jävla. Lamt. 14/09
Skicka en rättelse