Free-to-play-spelet #The Lord of the Rings Online får en ny expansion i vinter. #The Lord of the Rings Online: Helm's Deep heter tillägget som låter oss ta oss djupare in i västra Rohan och spela en roll i det episka slaget om Helm’s Deep. Level-taket höjs till 95 och man får ta del av nya historier och kan bygga vidare på sin karaktär med nya "class trait trees" och roller.

Helm's Deep-expansionen släpps den 18 november. Vill man köpa premium edition kostar det 391 kronor (60 dollar). Den vanliga utgåvan går på 261 kronor (40 dollar). Läs mer om expansionen och de olika utgåvorna på den officiella hemsidan, och spana in trailern nedanför.

Tack till conthox för detta #nyhetstips!
Älskar LOTR men det ser ju bara dåligt ut, önskar någon bra utvecklare haft gjort detta istället. 04/10 Snälla! Gör ett nytt LOTR online fast mera av PJs filmer. Eller ett Battle for Middle-Earth 3! Snälla! Mer LOTR spel till folket! 15/09 Spelet gick nedförs när det blev f2p =( Älskade moria, bästa expansionet jag spelat i något spel. Är med i betan till kommande. Lite kluven, troligen blir det att jag står över. 15/09 Som stege99 svarade så är det inte expansioner. Du hade full tillgång till dem innan lotro gick f2p och betalade en månadsavgift. Sen när spelet gick f2p så hade du fortfarande fri tillgång till dem om du betalade månadsavgift. Betalade du inte månadsav... 14/09 De är inga expansioner, utan områden som var med från början i Shadows of Angmar. Du måste köpa innehållet i dem områdena som quest packs om du inte är VIP, dvs prenumererar eller har livslångt VIP. Det är samma med senare områden som Enedwaith och The... 14/09 Nah, tycker att Mines of Moria var en suverän expansion till LotRO. Då fick jag ju min favoritklass, Warden, som jag har kört sen dess. Även alla instanser var roliga i MoM, men jag kunde ha klarat mig utan Dark Delvings dock. 14/09 Spelat sedan hösten 2007. I HD så gör dom om hela trait systemet för alla klasser, dom gör så man kan få skills om man spenderar points i vissa träd (precis som i RIFT eller SWTOR tex) samt så nämnde dom om att begränsa antal skills för alla klasser med... 14/09 Jag är lite orolig hur end-game content kommer att bli, som vanligt. Eftersom att de säger att HD kommer att ersätta regulära raider och så vidare. Ska bli kul att utforska andra delen av Rohan oavsett! 14/09 North Downs? Evendim? Trollshaws? Du vet nog vad jag menar om du spelat sen release. 14/09 Jag har nyss kommit tillbaka efter ett långt uppehåll, vet inte om det är bara för Farmers' Fair-festivalen eller om jag skall stanna efter det. Men ser fram emot HD, kommer bli riktigt roligt... hoppas jag. 14/09
Skicka en rättelse