Den 1 oktober slår #EA och #Dice upp portarna till den öppna #Battlefield 4-betan. Det innebär att alla som vill kan hoppa in i spelet och testa spelläget Conquest mode på kartan Siege of Shanghai. Formaten är pc, Xbox 360 och Playstation 3.

Dice passar också på att meddela att om man köper konsolversionen av spelet så kan man även köpa nextgen-versionen till kraftigt reducerat pris. All statistik kommer föras över till den nya varianten så man inte behöver börja om från början igen.

Köper man spelet till Playstation 3 får man med en kod som gör att man kan köpa en digital kopia av spelet till Playstation 4 för 87 kronor (10 euro).

Köper man spelet till Xbox 360 kan man byta in sitt fysiska exemplar mot en version till Xbox One om man betalar en mellanskillnad. Priset skiljer sig mellan olika återförsäljare och det finns i dagsläget ingen riktlinje som gäller för hela Europa. Läs mer på Battlefield-bloggen.

Uppdatering: Enligt Dice ska premium-medlemmar, de som förbokat deluxe-versionen av spelet, samt limited-varianten av #Medal of Honow: Warfighter få tillgång till betan "tre dagar tidigt i oktober". Detta innan den öppna betan, vilket innebär att uppgifterna från EA kanske inte stämmer. Ställ istället in er på att premium-betan börjar 1 oktober, och att den öppna drar igång den 4 oktober. Tills Dice eller EA förklarar hur det ligger till. Källa: Battlefield-bloggen.

The exclusive BF4 Beta kicks off Oct 1, followed by the open Beta starting Oct 4. 22/09 Troligtvis de som använder PC för att spela. Utav consolarna är det nog fler som kör på GTA. 16/09 kommer någon sitta och vänta på detta verkligen? gta v kommer ju ut imorgon:) 16/09 Det är dem "stängda" betan som startar 1 oktober. Den öppna börjar någon dag senare. 16/09 Min teori att de väljer att kalla det för Beta är att det inte är den slutgiltiga koden som sedan går guld. Dom har troligen inte för avsikt att göra några större ändringar utan bara stresstesta sina servrar inför släppet. Ett demo hade varit en bit av... 15/09 mm så är det ju, har varit samma sak tidigare tyvärr. Bara ett sätt för EA att sälja mer premium. Nu har de så många olika alternative ute att man känner sig rövknullat av EA hur man än gör. 15/09 Ingen som gnäller på activisions mjölkande ? är du blind eller pratar vi om olika sidor ? 15/09 Ser exakt ut som BF3? 15/09 "Köper man spelet till Playstation 3 får man med en kod som gör att man kan köpa en digital kopia av spelet till Playstation 4 för 87 kronor (10 euro)." Hur blir det om man köper spelet till 360 och uppgraderar till PS4 då? Måste man köpa de till fullpr... 15/09 Downloadable Content, sen om du får en riddarrustning till din häst eller några nya banor det beror ju helt på vad du är villig att betala.. men knappast någon felanvändning av ordet DLC.. Sen är det just den där jävla inställningen som gör att det bara... 15/09
Skicka en rättelse