#Grand Theft Auto V är på allas läppar just nu, inte minst här på FZ där mastodontspelet tar upp stort utrymme i nyhetsflödet. Om du vill ut och köpa liret när det släpps inatt kan du kolla in vår guide över nattöppna butiker. Och för lite drygt 40 minuter sedan publicerades vår recension av spelet. Och som om inte det vore nog kommer här en nyhet till:

En användare från forumet 4Chan har postat en XML-fil från spelet på bland annat pastebin, där man ser konfigurationen för Xbox 360- och Playstation 3-versionen av spelet – men också en pc-version. Även Orbis, kodnamnet för operativsystemet i Playstation 4, står med i filen. Vi håller tummarna..

Källa: Examiner.com

Tack till totte1015 för detta #nyhetstips!
Tror du ärligt talat att en 360 eller PS3 maxar spelet? Eller tror du nästa generations konsoller kommer ha ett öppningspris på 2000kr? 18/09 https://www.spelbutiken.se/catalog/product/71126-grand-theft-auto-v-gta-5 = 398kr för PC-versionen... 30'e Maj? :( 18/09 Att det kommer till PC är det ingen tvekan om. Och skulle vara förvånad om min burk inte klarar av att köra det på relativt höga grafikinställningar även med förra årets gfxkort.... Såvidare inte Rockstar saknar kompetensen att faktiskt optimera det. 17/09 Onödig fakta, jag betalade ca 360kr och får det den här veckan 17/09 En konsol kostar ca 2000 kr, hälften för en helt ok begagnad. Vad skulle en PC kosta för ett ultimat optimerat GTA V? 5000 kr? 10 000 kr? Räcker ens det? Förstår ni nu varför man inte kan jämföra PC och konsol? Prisskillnaderna är ENORMA. 17/09 Väntar gärna om detta behövs för att finansiera spelet. Tycker Rockstar i så fall gör rätt, bara spelet kommer till de andra plattformarna. Ändrat mig om att inte köpa det till PC. Kan vara värt en uppgradering av datorn om det kommer lite sköna mod.... 17/09 Klart det är en slug strategi. Förseningen av release på 7 månader var säkert också strategiskt planerad dels för att slipa lite extra på spelet i lugn och ro, gott om tid med marknadsföring och så vidare. Men i grund och botten så mynnade det nog ut i... 17/09 först ps3 sen till pc.. har inga problem alls med att ge rockstar pengar för de spel de gör! har spelat igenom alla spel sen 3an flera flera gånger! SimCity däremot.. vilket rån :( 17/09 :) 16/09 Det roligaste är att folk faktiskt tvivlar på att det kommer till PC och next-gen. Rockstar försöker klämma ut varenda liten droppe ur den döende ko som kallas current-gen konsoller. Om de går ut med ett PS4/Xbone/PC datum kommer det inte sälja lika bra... 16/09
Skicka en rättelse