Låt bli att installera skiva två om du lirar Xbox 360-versionen.

Att installera hela #GTA V på Xbox 360:ns hårddisk kan innebära sämre prestanda, med långsam laddning av texturer och objekt som "poppar in" i bilden. För att slippa detta bekymmer rekommenderas att inte installera dvd-skiva nummer två, utan istället köra denna från konsolens dvd-spelare.

Xbox 360-versionen levereras på två dvd-skivor, varav den ena måste installeras för att kunna spela. Skiva två är frivillig att installera, och för bästa prestanda rekommenderas du alltså att låta bli det tills dess att Rockstar-supporten säger annorlunda.

Vill du slippa ljudet av rasslande skiva går det emellertid att sätta en usb-sticka i konsolen, låta den fungera som en extra hårddisk och installera skiva två på den istället. DigitalFoundry har lagt upp två filmer i ämnet, en om prestandaproblemen och en där spelet körs från en usb-sticka.

Skillnaden mellan att köra skivan direkt och från hårddisken

Med skiva två på en usb-pinne

Nej amazon.co. UK Du lägger bara till 5% moms från UK till se. Totala priset blev 32 pund vilket motsvarade ca 350kr. Även om du behåller spelet är det en skillnad på 50kr dyrare spel till konsol men säljer du är det ca 200kr dyrare spel till pc. 18/09 Med tanke på att jag köper max 2-3 fullpris spel per år (alltså nya spel) och får minst 2 bra spel i princip gratis från PS+ (500 spänn för över 24 spel på ett år plus de 6 spelen jag fick när jag började prenumerera) så är mina månadskostnader inte i... 18/09 Antar att du menar amazon.com. En amerikansk sida där VAT, även känt som moms, inte är inräknat. Där är skillnaden ungefär 60kr per spel istället för runt 100-200 kr som i Sverige. Men det förutsätter att tullen inte kollar ditt paket och att du inte... 18/09 Du valde dyraste stället i sverige att köpa konsolspel och billigaste stället på nätet att köpa pc spel. Det ger inte en rättvis jämförelse. Spel som GTA 5 kunde man förboka för 350kr på amazon som billigast och säljer jag spelet om en månad får jag mer... 18/09 Jag fattar att du inte räknat precisa siffror eller så utan endast är ute efter poängen. Tyvärr är det inte helt sant. Köper du ett spel i månaden blir det 2400kr om året. Två år skulle alltså bli runt 4800kr. Om du behöver uppgradera datorn för samma... 18/09 Kör du på ps3 är SSHD eller ssd att föredra. Drar ner laddningstiderna rejält. 18/09 Och dom kronorna har jag tjänat in på att inte uppgradera min PC vartannat år. 18/09 Bara o tuta och köra och digital versionen är ännu smidigare :) 18/09 Fortfarande 200kr i skillnad... 18/09 Kör mina spel från SSD absolut inga som helst problem, var bara noga med att formatera stickan eller hdn från X360 och sen kopiera content från DVD 1 och spela från skiva två! SSD skulle vara krav på Nextgen, det är som natt och dag mellan stock hd och... 18/09
Skicka en rättelse