Klassikern #Transport Tycoon, där man tjänar pengar genom att bygga infrastruktur och frakta folk och varor kors och tvärs, är under utveckling till Android och Ios. Och nu vet vi att spelet anländer under oktober månad.

Chris Sawyer som skapade originalet är med även denna gång när konceptet anpassas efter touch-kontroller. Han är inte något fan av free-to-play-modellen och dess mikrotransaktioner så spelet kommer med en traditionell prislapp istället. Just nu vet vi dock inte exakt vad det kommer kosta.

Detta spel har INGET att göra med Transport Tycoon, det är en mobilversion av Chris Sawyer's Locomotion med annat namn. Och ja, det är samma person som ligger bakom Roller Coaster Tycoon-spelen. 18/09 Så ja! Nu vill vi ha Rollercoaster Tycoon till ipaden också så kommer jag aldrig ha en tråkig resa igen! 18/09 Tills dess, här är openttd till android!: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.openttd.sdl&hl=sv Finns även till iOS men bortplockat då apple inte finner sig kompatibel med GPL. 18/09 Vad säger du pojk!? Lyssna på KaptenKanel istället: Det känns som det är hela grejen med den här produkten, att de anpassar kontrollen efter touch-skärmar alltså. Sen om de lyckas återstår förstås att se. :) 18/09 Lutar åt ett garanterat köp efter trailern om de har anpassat spelet att vara lättspelat på smartphone! Grymt det här har man längtat efter sen de gamla orginalen att lira när man pendlar till plugget! Och musiken äger i spelet! Hoppas de har kvar orgin... 18/09 Första tanken var inte positiv.. men vid eftertanke.. det kan komma att vara trevligt att stirra i ett sandlådeläge på tunnelbanan, istället för att stirra på människorna i tåget.. rätt pris = köp! 18/09 Musiken är sjukt bra! Det här ska köpas, oavsett pris. 17/09 Ett garanterat köp. :) 17/09 Jag hatar verkligen musiken i det spelet. Tur att själva spelet är så jäkla bra. 17/09 Ja! Håller tummarna för ett flerspelarläge, jag och mina vänner har slagit ihjäl åtskilliga timmar i OpenTTD under åren. :) 17/09
Skicka en rättelse