#Everquest Next kommer låta oss sätta avtryck och bestående förstörelse i en levande mmo-värld. Men det är en tvådelad upplevelse: Där Next ska vara det mer traditionella onlinerollspelet är #Everquest Landmark inriktat på utforskande, att ta en bit land i anspråk och bygga fantastiska saker på den. Det har beskrivits lite som ett #Minecraft med fantasytema.

Just Landmark är något vi kan se fram emot att få mer information om den närmsta månaden, och då främst hur man utforskar och interagerar med världen och hur man skapar saker. Utvecklarna #Sony Online Entertainment vill också att spelarna ska vara delaktiga i utvecklingen och vill gärna höra så mycket feedback som möjligt. Något man enklast ger via den officiella hemsidan.

Vad titeln borde säga är "SOE vill veta vad du tycker om ett SWG2". Då blir jag glad :) 18/09 Har inga större förhoppningar för något kommande MMORPG under utveckling, alla verkar tyvärr följa Everquest-formeln (mer eller mindre). Ultima Online 2, tack. 18/09 MMO måste väl ändå vara den genre inom PC-gaming, förutom sim-spel möjligen, som har störst andel kvinnliga spelare? Jag har spelat tillsammans med flera kvinnliga spelare genom åren, och min bestämda uppfattning är att de som spelat faktiskt väldigt... 18/09 "Lovar" 18/09 Ja, det är den ju faktiskt, och tyvärr speglar den större delen av mmo-genren. Finns (fortfarande) inte någon anledning för kvinnor att springa runt i underkläder när män tillåts bära full stridsmundering. Tror varken EQN eller Wildstar är riktat mot... 18/09 var det dummaste jag hört, Wildstar verkar vara för kids med riktigt dålig humor. Everquest är HC. Varit och kommer alltid vara, jag vet eftersom jag varit med sedan början i EQ eran 18/09 det blir wildstar för mig, men jag kommer nog att testa detta, även om det verkar vara inriktat till den mycket yngre generationen. 17/09 Jag själv ser absolut inget intressant med wildstar, men är mycket intresserad av vad du (som många andra) tror kommer vara så bra med wildstar! Själv tycker jag detta mmo känns som något friskt (: 17/09 Jag följer trenden och säger: Vilken sexistisk bild! 17/09 :p Spännande, fast är alltid skeptisk när det kommer till MMOs... 17/09
Skicka en rättelse