Om du äger en av Apples bärbara produkter, eller en dator, kan du dra hem en manual för spelet som hela spelvärlden inte kan få nog av just nu. #Grand Theft Auto V-manualen är 100 sidor tung och innehåller traditionella grejer som kontroller och hur man spelar, men också små guider över Los Santos olika områden och aktiviteter, samt en interaktiv karta.

Appen är helt gratis och tankas hem på Itunes här. För att ladda hem manualen till pc och Mac ska man besöka Rockstars hemsida. Versioner till Android, Windows-telefoner, Playstation Mobile och Playstation Vita är på gång.

En annan app, Grand Theft Auto: iFruit, finns också för nedladdning till Ios. Där kan man bygga bilar och leka med Franklins hund. Även iFruit kommer till Android, Windows-telefoner, Playstation Mobile och Playstation Vita så småningom.

Kunde inte sagt bättre! 20/09 Nu vet jag inte vad du har för erfarenhet eller hur mycket du har använt olika prylar. Om man jobbat med någon form av support där det förekommer bland hårdvara så vet man att Apples produkter inte är perfekta. De har minst lika mycket problem som micro... 19/09 PC är vad man gör det till. Vill man köra budget så gör man det. Vill man köra med dyrare grejer så gör man det. Man kan fritt välja mellan många olika komponenter när man bygger sin PC och är inte alls lika begränsad som med en Mac. Inte sugen på att... 19/09 Att PC är billigare har ju inget att göra med att det är budget - det är för att det är ett öppet system som har så många tillverkare som förfinat sin produktionsprocess och kan köpa volym av allt som ingår i moderkort osv. Konkurrensen är stenhård. App... 19/09 iFruit-appen är rätt ostabil just nu. Hoppas det kommer uppdateringar snart :). 19/09 Är ju inte konstigt, Apple är ju på många plan mkt bättre än PC, PC är budget budget som försöker efterapa och likna det perfekta systemet. Vilket aldrig kommer ske, inte ens nu när MS har tillskansat sig Nokia! Micronok 19/09 Jag trodde bara det var så enkelt att Apple är mera populärt och mest använd bland ungdomar för allt är så enkelt, så apple prioriteras nog antagligen först? Jag har laddat ner manualen och läst nu, jag rekomenderad det för dom som inte spelat än :) 19/09 Säljer skiten sedan flera år tillbaka och har haft det själv fram tills i höstas... Folk kan köpa vilken mobil dom vill men jag kommer själv inte att gynna Google mer än vad jag minimalt kan. Det företaget skrämmer mig med deras metoder och inblandninga... 18/09 Känns som du inte riktigt har hängt med i Android utvecklingen de senaste 6åren Men en Android version är på g som artikeln påpekar. 18/09 Grymt! http://www.rockstargames.com/newswire/article/51297/rockstar-and-west-coast-customs-present-the-2013-gtav-bravado-ba.html 18/09
Skicka en rättelse