#Maxis och #Electronic Arts har på den officiella SimCity-bloggen berättat om nytt nedladdningsbart material. Detta nya material är ett Röda Korset-paket, som gör att organisationen hjälper till i din stad utifall naturkatastrofer slår till. Samtidigt hjälper du Röda Korset genom att köpa paketet.

80 procent av pengarna för det nedladdningsbara materialet går direkt till Röda Korset och deras arbete med att hjälpa utsatta människor. #Electronic Arts å sin sida lovar att se till att värdet inte understiger 100 000 dollar. För dig kostar paketet 99 kronor via Origin.

Jag har inget "hat" mot EA men jag tycker att de gör en för stor grej av det hela med att gå ut och säga att $100.000 är det totala värde som skänks om dlc inte säljer "tillräcklligt". Dlc kostar 99kr vilket motsvarar någonstans mellan $13-15 och med... 20/09 Ok, jag har inte följt det hela så noggrant. 20/09 Gör om, gör rätt. EA garanterar att röda korset får minst $100000. Säljer deras DLC noll kopior så donerar de hela summan. Överstiger de $100000 så får Röda Korset 80%. 19/09 Vissa blir då aldrig nöjda, bättre att de kanske skiter i det överhuvud taget? Säg mig nu, hur mycket bidrar du till världen? Ja förutom ditt internethat mot EA förstås? 19/09 EA säljer en skin som dlc som inte kan tagit mer än kanske 1h max att skapat, sedan tar de dina pengar (du som betalar för denna dlc) och skänker bort 80% av inkomsten. Tänk så här. Om EA får in mer än 100 000 dollar från denna DLC så skänker inte EA... 19/09 Det har försvunnit mängder av pengar från RK. Samt att man t.ex haft julfester för mängder av pengar och liknande dumheter. 19/09 Ärligt talat, jag ogillar EA för deras girighet men nu på sistone så har man börjat hjälpa olika organisationer och liknande. Även om det kanske bara är för pr så hjälper man ändå behövande. Sen att jag inte tänker köpa Sim city innan man skaffar större... 19/09 Ok att de släpper DLC till Sim City, jag kan se det som ett perfekt spel till det. MEN, det är så förbannat dyra DLCs som tillför på snudd ingenting att jag aldrig skulle köpa nåt. 19/09 Tänkte du på Donner? Har det varit fler "skandaler"? Nåväl, överlag så är det (väl) bra att pengar går till välgörenhet. 19/09 Fast frågan är om man får ut något av det, man betalar EA 20 kronor för ett dlc som knappt är värt 10, till ett spel som fortfarande inte är fullständigt. Det är bättre att ge dom 100 kronorna direkt till röda korset om man är ute efter att stödja något... 19/09
Skicka en rättelse