Trots många positiva intryck är det många som är försiktigt skeptiska mot #Fallout 3 och lär så säkert förbli tills att spelet laddas upp på den egna skärmen. Är du trots allt nyfiken hittas en färsk intervju med chefsproducenten Gavin Carter på Actiontrip. Stridssystemet, uppdragen, karaktärsskapandet och den postapokalyptiska världen diskuteras.

How far along are you in the development process, and roughly how many people do you have working on the game?

Gavin Carter: Development is going well, and we're nicely into the meat of what we call the "production phase." That's where we've nailed down the majority of our content creation pipeline, and our artists and designers are now quickly turning out content to fill out the world. We've got around 70 people working on the game full-time at the moment, and that's not counting numerous QA personnel who are playing the game and giving us feedback every day.

Nu är ju Falloutspelen inte isometriska, eftersom kameravinkeln är 60 grader och dessutom vriden sidledes en aning. ;) Jag skulle inte ha något alls emot ett Fallout 3 i 3D, så länge projiceringen förblir pseudoisometrisk likt föregångarna. 04/09 Fallout 3 är lite som sniglar när man var liten; slemmigt, lite motbjudande men ändå av visst intresse. 04/09 Får lov att hålla med jag också :) En del tar Fallout ALLDELES för serisöst. Finns viktigare saker att bry sig om = ) 04/09 Äntligen en snubbe man kan hålla med till 100% 04/09 Bethesta är en riktigt äcklig speltillverkare ... men men, man kanske ska gnälla på Herve som körde Interplay i botten istället. Tycker synd om hjärnorna bakom Fallout ... att behöva se dessa avskum i lösskägg och trollhattar göra lekstuga av en underba... 04/09 Problemet är att Fallout betyder så olika saker för olika människor, för mig så är det viktigaste (så här rakt upp och ner); att jag får resa i en värld som blivit ödelagd av kärnvapen och krig, att jag får använda SPECIAL+skills+traits, att jag blir... 04/09 Suck... du är väl medveten om vad 2D respektive isometrisk vy innebär? Om inte är du för dum för ditt eget bästa. Så allvarligt talat, vad är problemet? Spelet kan fortfarande vara i 3D och ha isometrisk vy. Varför nu Bethesda har valt att göra det till... 04/09 Om Fallout 3 änvänder nått som änns liknar Oblivions face-editor hoppas jag att folk sparkas för det va den värsta face-editorn jag någonsin använt... jag kommer nog börja gråta om den kommer igen :evil: 04/09 Det ända jag säger att Fallout är inte Fallout om det inte är turn-based vilket Fallout 3 inte är. Utan det ska ska va nån sunkig shooter rpg (Tabula Rasa singel player?) Med nåt mysko halv turn-based som i t.ex K.o.t.o.r vilket jag inte gillade alls... 04/09 Bra sagt 04/09
Skicka en rättelse