Go East – life is peaceful there!

Den snart årsgamla lastbilsimitatören #Euro Truck Simulator 2 har begåvats med nytt innehåll i nedladdningsbar form. Namnet, #Euro Truck Simulator 2: Go East, avslöjar att nya transportvägar öppnats i Polen, Tjeckien, Slovakien och Ungern. Expansionen, som kräver originalspelet, blir din för en hundring på Steam. Alternativt köper du den tillsammans med moderspelet för tredubbla summan.

Om plånboken protesterar när du halar upp den kan du kanske övertyga den genom att låta den åka med ett par varv i demoversionen. Going East-demo hittas hos Gamershell.

MItt fel, jag såg inte det och missförstod vad du var ute efter. 22/09 Det fattar jag. Men expansionen är listad som Going East både på steam och http://www.eurotrucksimulator2.com/ 21/09 Äntligen kan man sitta i bilköer på fritiden också..! 21/09 Lite kul när man är på väg med en last betong från Aberdeen till Cardiff och på radion (97.4 Rock FM) får en hälsning (via DJ Jenkins) till alla Euro Truck simmers "on the road" från en spelare som lastar timmer i Southampton... :D 21/09 Tack för svaren alla! Jag sålde av min g27 och siktar på en t500rs, så när väl den kassan finns så tror jag kommer ge trucker-träsket en ärlig chans. "Metagaming" med podcasts och radio samtidigt är grymma tips! Man får ju simulera hela feelingen som... 20/09 Låter ju svinkul och ruskigt stökigt haha 20/09 Jag känner lite likadant.. Tror jag kört upp ~60%, men har ett flertal helt obesökta städer. Tycker det är fruktansvärt synd att de inte har lite mer varierande svårighet på uppdragen! Bred/tung last (som American Long Haul hade), eller bara lastning/lo... 20/09 Jag var väldigt skeptisk till spelet i början också, men har spelat det ganska långt över 100 timmar och kan intyga att det är ett väldigt bra och avkopplande spel. Spelet är perfekt för att lyssna på podcasts, audioböcker, internetradio etc. Är dock... 20/09 Är ganska avkopplande, men brorsan och jag bruka sitta och köra ihop, en som härjar på den andres körning, och sen lägger upp det på YouTube ;D 20/09 https://www.youtube.com/embed/r-mfwaDjPhc 20/09
Skicka en rättelse