Vi är nog ett bra gäng med spelälskare som försöker få våra tv-bänkar att inte försvinna under ett berg av pianolackade konsoler. Därför har det varit smidigt att kunna ha konsolerna stående, för att göra plats till ännu fler. Om du redan nu planerar efter detta sätt, är det dags att tänka om. #Microsoft avråder nämligen starkt att placera Xbox One vertikalt.

Albert Panello, senior director of product management and planning för Xbox, har berättat för Gamespot att placera Xbox One stående kan skada den. Detta beror på att konsolens skivläsare är designad för att ligga snyggt och prydligt på tv-bänken. Vi som dagligen kliar oss i huvudet över konsolberget får istället tänka på detta sätt: Finns det hjärterum, finns det stjärterum.

Trevligt att få en åsikt från en PS fanboy. Men saken är den att vi är fler som tycker och alternativ och respekt för andras åsikter är en bra sak att förstå. Själv har jag inga problem med boxens utseende så jag blir nog nöjd när jag köper den. 23/09 Köp inte skiten så slipper man lidandet. Tragiskt att det ska se ut som en billig chassi från Antec. Känns som Microsoft stressade ut maskinen och kände att Sony hade allt på ritpappret och planerade allt med nogranhet. 22/09 M$ blir ju mer och mer pinsamma.. 21/09 Har just byggt färdigt min tv/media hyll förvaring o visst ska saker ligga för bra funktion. Finns hyllor förTv, tv-pc. 5 externa HDD, Android boxar annat smått o gott samt en fläkt som suger bort värmen från varje hylla. Tyst o bra ventilerat. Xbox one... 21/09 Vem som helst kan väl se att Xbox One inte är designad för att ställas vertikalt? Jag ställde aldrig min VHS på högkant heller... 21/09 Kanske för att den i vissa situationer ryms bättre så? Inte skulle min 360 rymmas i tv-bordet bland alla andra apparater om den var tvungen att ligga. 21/09 Dagens I-landsproblem^^ 21/09 Eller med hjälp av små barn som tycker att spelkonsolen är mer spännande än någonting annat och gärna vill visa hur de själva kan byta skiva. Men jag är inte bitter.... 20/09 Vad beror det på då, du som är insatt? Den officiella förklaringen att det beror på den slädlösa blu-Ray enheten är ju uppenbart skitsnack då ingen annan har det problemet, eller har MS satsat på en sämre sådan än konkurrenterna? 20/09 Och varför är det så viktigt ? Ställer du din blu-ray spelare vertikalt, eller din ljudanläggning mm vertikalt ? Har aldrig fattat varför vissa vill ha sin konsol stående medans allt annat ligger, ska det vara coolt eller nåt ? 20/09
Skicka en rättelse