Zombiespelet #State of Decay är ett bra val för Xbox 360-spelaren som inte bryr sig särskilt mycket om handling men gillar att överleva under brutala omständigheter. När jag recenserade spelet delade jag ut 3/5 i betyg och konstaterade att ett av mina stora bekymmer med upplevelsen var sviktande prestanda. Kanske kan pc-versionen råda bot på det problemet när det släpps på Steam någon gång under kvällen.

Det är en early access-version, vilket innebär att produkten inte är färdig vid köp. Till exempel kommer det krävas en Xbox 360-kontroll för att spela – stöd för mus och tangentbord kommer i en senare uppdatering. Utvecklarna #Undead Labs varnar också för att det kommer vara buggigt och allmänt ofärdigt. Cirka 171 kronor kommer det kosta. Håll utkik på Steam under kvällen om du är sugen!

Kräsenhet har inget att göra med att man inte äger en xbox kontroller. Eftersom mus och tangentbord är standard till en pc så är det ologiskt att inte ha stöd för det. Tror aldrig jag hört om ett enda pc spel som endast stödjer kontroller, vilket styrke... 22/09 Okej men då jag faktiskt tänka mig att köpa det, alltid tyckt spelet varit riktigt intressant sen jag läste att det skulle komma till pc! 22/09 Du har förstått early access, man köper det en gång precis som vanligt. Menar självklart inte att de ska skita i stödet :). Utan, det går hur bra som helst att spela med handkontroll. Har själv spelat några timmar. Nu har jag dock fått lite avsmak då... 22/09 Behövs ju endast om man är kräsen, klart det är bra med att man ska få välja hur man vill kunna spela. Men tror spelet skulle oavsett klara sig hyffsat bra utan det. Själv är jag obrydd då jag sitter själv och spelar vissa spel med gamepad just för jag... 22/09 Klart det behöver. 22/09 Intressant, jag har inget emot att sitta med en 360 kontroll vid datorn. Jag gör det till och från inom olika titlar, men kan någon svara mig, är early access på steam att du köper det billigt men behöver inte köpa om det sedan? Utan att det blir som... 22/09 Är väl ifrån person till person, jag med extrem kontroll och duktig på mus och tangentbord kvittar hur duktig jag hade varit på handkontroll hade jag aldrig fått den kontrollen jag får på mus och tangentbord genom en mousepad det är bara inte möjligt.... 21/09 Köper och lägger i steam katalogen om T&M inte fungerar ( vilket några säger det gör, fasten musen är fladdrig) :) 21/09 163 svenska riksdaler just nu. Tror inte det blir billigare i alla fall. 20/09 Så det är billigare och köpa det nu och vänta på Tangentbord+mus uppdateringen? 20/09
Skicka en rättelse