Christofer Sundberg och hans #Avalanche Studios firar idag tio år som utvecklare. Detta meddelade Sundberg via Twitter och fick ta emot gratulationer från sina trogna följare. Vi här på FZ tänker även vi ta av hatten för företaget som gett oss bland annat #Just Cause 2, #Renegade Ops och kommande #Mad Max.

Sundberg hinner även utlova de som besöker deras jubileum något spektakulärt och spelrelaterat. Tyvärr är det stängt för allmänheten, något som inte hindrar oss här på FZ. I detta nu iklär sig vår evige redaktör Calle kroppstrumpa, för att på bästa Sam Fisher-manér, åter igen bli gripen av polisen i jakten på det perfekta scoopet.

Jag, självklart, de allra flesta seriösa pc gamers med ett uns självrespekt sitter såklart på något som klår en ps4:) Tekniskt sett, så har han dock rätt, hans intelligens kan jag inte svara för;) 21/09 Nu snackar jag om spel datorer, inte nått skyffe man surfar nätet på. 20/09 Att ta med alla PC är i uttalandet bara ännu mer korkat. Givetvis menade han PC som är gjorda för att spela på, annars börjar det bli dags att ifrågasätta vad det krävs för intelligens för att bli spelprogrammerare. 20/09 Absolut, men uttalandet stämmer ändå inte. PS4 är redan vid lansering betydligt långsammare än en vanlig spel-PC. CPU prestanda på en cirka 3 år gammal Intel CPU som är väldigt vanlig i speldatorer är ungefär 400% bättre än PS4:ans CPU när man jämför... 20/09 Du får tänka på att hårdvaran i en PS4 används på mer effektivt sätt än vad PC görs när det kommer till spel. För konsoler behöver de bara optimera för ett specifikt system, för PC måste de optimera för alla. Kolla bara på GTA 5, det ser väldigt snyggt... 20/09 20 pers nånting? Hur många bor det i Afrika som sitter på något liknande en 486:a? Troligtvis exponentiellt fler. Plus, Kina, Indien osv. Undrar hur stor del av alla laptops och liknande som säljs idag slår ps4 på fingrarna? 20/09 Rätt många skulle jag tro. Är så iaf i min umgängets krets där 90% (en hel del) av dem är PC spelare och har kraftiga PC maskiner. 20/09 Sweet bananas!!! 20/09 Vi, de utvalda få. http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/medium/000/012/443/Naamloos-2_bewerkt-1.png 20/09 Det var dock dumt av mig att gnälla i deras 10-års nyhet. Hade kunna göra det någon annanstans. Jag gillar deras spel och har köpt många av dem på PC. 20/09
Skicka en rättelse