Ett mail från #Valve damp precis ner i inkorgen, och det innehöll något som säkerligen kan starta några vilda spekulationer så här på fredagskvällen. Företaget meddelar nämligen att de har hela tre utannonseringar att göra nästa vecka.

en nyöppnad sida kan vi se hur en klocka räknar ner, till vad får vi veta på måndag. En av dessa tre utannonseringar är med stor sannolikhet #Valves egna konsol, men de andra två är något mer höljda i dunkel. Jag vet vad du tänker, och du vet säkerligen vad jag tänker på, men vågar vi säga orden? Allt vi vet är vad de själva säger: Steam-universumet expanderar 2014.

Steambox, med något fyndigt namn på OS:et. Valve, Steam, kanske VentOS? Skeppas med Source 2.0, samt Orang3 Box( de hoppade över tvåan ) som innehåller Half-Life 3, Left 4 Dead 3, Portal 3 och framförallt Team Fortress 3. 23/09 7 timmar kvar ! 23/09 Jag tycker själv inte att EP2 var bättre än HL2 men vet många som tycker så. Däremot tyckte jag att EP2 hade bättre variation. Jag tror absolut inte det kommer fler episoder. Valve har väl sagt att varför de ville göra så var att det skulle gå snabbare... 22/09 Kan tyvärr inte hålla med gällande hl2ep2, visst ep1 och ep2 var trevliga men enligt mig själv höll dom inte samma mått som hl2 gjorde. Jag hoppas dock man snart får veta något om hl3 och jag hoppas det inte blir ett sketet episod spel. Ge oss ett fulls... 22/09 Half-Life: G-Man Chronicles för Android såklart. 22/09 Jag hoppas på HL3 även fast jag tvivlar på det, men får jag säga er en sak som säger att pc inom steam kommer försvinna just för steambox? Steambox kommer ju endast om jag inte minns fel vara ett val ifall du vill uppleva steamspelen i vardagsrummet.... 22/09 Vad då "haha" på pc spelarna? Det finna med att ha en pc-burk är att du enkelt kan avinstallera windows, och sedan installera Linux gratis. Hårdvaran blir detsamma :) 22/09 Half-Portal? Portal-Life ett Portal MMO... Äh konsollen med tillhörande linux distribution som man även kan köra in på sin hemdator om man vill göra den till en konsoll? Och Portal-Life ett Portal MMO! Yeah... nah... :S 21/09 Håller med, det känns väldigt sannolikt. Ska de ändå göra en Linux baserad Steambox, så lär den distributionen släppas ut till alla. Själv tror jag utannonseringarna blir Steambox kontroll, Steambox hårdvara och slutligen Steambox OS. 21/09 De kommer annonsera sin konsol, med konsolexklusiva launchtitlarna Portal 3 samt Half-Life 3. haha på PC spelarna 21/09
Skicka en rättelse