Agartha är ett nav av portaler mellan olika världar i #The Secret World, där man som spelare brukar hänga när man inte har något bättre för sig. Det har varit en trygg plats – tills nu.

The Whispering Tide är en händelse där ondska strömmar ur Agartha-portalen som leder till Tokyo. Detta är inte en tidsinställd batalj, utan kommer fortsätta tills spelarna besegrat motståndet. Det hela går förutom regelrätta strider ut på att samarbeta och samla material som man använder på rätt sätt. Om man deltar blir man bland annat belönad med kläder, rustning och husdjur. Och förstås möjligheten att ta sig vidare till Tokyo när Agartha har säkrats. Läs mer om uppdateringen på den officiella hemsidan.

Notera också att The Secret World sedan en tid tillbaka har slopat sin månadsavgift. Har du någonsin betalat för spelet kan du alltså hoppa in och testa på en gång utan att betala en krona.

Det beror väl på vilka spel man spelat innan kanske. Sen tycker jag att det är väldigt trist. Jag gav det några månader. Efter storyn är det bara grind precis som alla andra MMO's. Jag finner personligen ingen glädje alls i MMO's längre. 23/09 Angående svårighetsgraden: Vid lanseringen uppmuntrade Funcom folk att experimentera med olika vapen och kombinationer för att "spela på sitt sätt", vilket var jättekul och givande - i två zoner. I det tredje området blev fienderna genast väldigt mycket... 23/09 Det är inte så svårt, men det skiljer sig i hur det lägger upp motståndet. Istället för att allting tål mer och slår hårdare kommer fienderna att kräva olika strategier som kräver mer samarbete för att utnyttja svagheter. Många som är vana vid tradition... 23/09 Jag har hört och läst samma sak som ovanstående sagt att det ska vara svårt, själv har jag inget emot att det är svår inlärning i det utan finner det positivt. 23/09 Jag tröttnade aldrig på det här spelet men slutade spela några månader efter att det släpptes av andra orsaker. Minns dock att jag kände mig lite begränsad i kombinationerna av vapen och skillblock. Jag ska nog börja spela igen för det finns inget som... 23/09 Svårt var spelet verkligen inte, okey kanske lite högre inlärningskurva än t.ex WoW, men inte så jättesvårt, sen är det riktigt kul, spännande och underhållande. Det enda riktigt stora problemet är att det inte finns nog med varierande saker att göra... 22/09 jo jag menar för oss dödliga :P 22/09 Ok, alla är olika etc, men för svårt? What?! 22/09 Är det värt tiden? 22/09 Sjukt bra spel, men håller med med ovanstående kommentarer. 22/09
Skicka en rättelse