Xbox One Upload Studio är ett verktyg som låter användarna spela in filmklipp när de utforskar de digitala världarna. Destructoid har lattjat runt lite med tekniken och är imponerade. Den fungerar tydligen smidigt och spelar in i 720p och stadiga 30 fps. Sen kan man editera klippen och dela med vänner och andra på Xbox Live.

De som vill sprida spelglädjen via Youtube och Facebook får dock vänta till nästa år, då stöd för de sociala plattformarna patchas in. Det är dock möjligt att det här inte berör oss i Sverige särskilt mycket, då maskinen inte hittar hit förrän "så snabbt som möjligt under 2014".

Läs hela artikeln på Destructoid.

"OK". Orkar knappt läsa. 24/09 Så om nån tycker nånting annat än hur Du tycker, så är dom 12? Det var ju väldigt moget av dig att bara hoppa in med personangrepp istället för att argumentera som en vuxenindivid! Varför blir du så sur för att någon/några inte gillar microsoft? förknip... 24/09 Försöker Sabotera skrev jag.. De låser in sina system mer och mer och sätter begränsningar som gynnar dem, "Metro"system stödjer blandannat inte java som Mindcraft är skrivet i, googla bara win8 & metro så kommer det upp tusentals artiklar både för &... 24/09 Tycker det är nice med gameplay videos på tuben, sitter lite då och då och kikar. Youtube är ju inte bara en site där tanken är att ladda upp videos på gulliga kattungar som gör bakåtvolter och andra saker. 24/09 Vad ska han berätta? Att han är P12 och likt alla andra P12or hatar Microsoft utan anledning men sitter ändå och använder deras OS? 23/09 Förstöra hur? Berätta. 23/09 Blir lika matt varje gång jag ser en nyhet om ms, eftersom man vet att det jämt är ett jävla klagande i kommentarsfältet. Oj, Youtube kanske inte vill släppa licensen i tid, nåt i avtalet krånglar bla bla bla, nä då är ms ett ont imperium som vill jävla... 23/09 inget förvånar mig angående MS, de Är ett elakt imperium som försöker ta över världen.. Säger inte att Sony är bättre, men iaf inte lika nära att lyckas.. Bara hatar hur MS försöker sabotera för företag de inte själva äger, som tex Steam.. tvi ;-) 23/09 Inget youtube vid lansering för ps4 heller om jag har artat rätt! 23/09 ... och Sony kommer också att patcha in features eftersom. (http://feber.se/spel/art/281890/hdmiinspelning_r_inte_tillgngl/) För att vara en objektiv(?) media så är ni väldigt selektiva när ni väljer ut artiklar kring nextgen konsolerna. En nyhet som... 23/09
Skicka en rättelse