Svårt hyllade #GTA V är trots de närmast unisona toppbetygen inte utan brister. Förra veckans gav #Rockstar rådet att inte installera skiva 2 på Xboxens hårddisk, detta för att undvika prestandaproblem. Det har också varit problem att få hem den nedladdningsbara PS3-versionen, och samma version ska också lida av prestandaproblem.

Nu bekräftar företaget en ny bugg – bilar kan tappa sina uppgraderingar eller helt försvinna.

I nuläget har Rockstar ingen lösning på problemet. Man ger rådet att undvika garagen tills man hittar en lösning. Ett annat tips:

"Försök att undvika att parkera bilar i garage, att köra en som redan står i ett garage, eller att sätta dig i ett "default-fordon" när du spelar en annan karaktär än den som gjort uppgraderingarna."

Har du råkat ut för denna eller någon annan bugg i GTA V?

Recensenter världen över har stämt in i hyllningskören för GTA V. På samlingssajten Metacritic har Xbox 360-versionen 98 av 100 i betyg, vilket gör spelet till det mest hyllade någonsin (tillsammans med #GTA IV). Hos konkurrenten Gamerankings blir PS3-versionens 97,4 i snitt tidernas tredje mest hyllade spel (#Super Mario Galaxy etta, #The Legend of Zelda: Ocarina of Time tvåa). FZ:s 4 av 5 i betyg för GTA V känns i sammanhanget lägre än vad det faktiskt är.