Parkera på annat håll tills Rockstar löser problemen, är rådet.

Svårt hyllade #GTA V är trots de närmast unisona toppbetygen inte utan brister. Förra veckans gav #Rockstar rådet att inte installera skiva 2 på Xboxens hårddisk, detta för att undvika prestandaproblem. Det har också varit problem att få hem den nedladdningsbara PS3-versionen, och samma version ska också lida av prestandaproblem.

Nu bekräftar företaget en ny bugg – bilar kan tappa sina uppgraderingar eller helt försvinna.

I nuläget har Rockstar ingen lösning på problemet. Man ger rådet att undvika garagen tills man hittar en lösning. Ett annat tips:

"Försök att undvika att parkera bilar i garage, att köra en som redan står i ett garage, eller att sätta dig i ett "default-fordon" när du spelar en annan karaktär än den som gjort uppgraderingarna."

Har du råkat ut för denna eller någon annan bugg i GTA V?

Recensenter världen över har stämt in i hyllningskören för GTA V. På samlingssajten Metacritic har Xbox 360-versionen 98 av 100 i betyg, vilket gör spelet till det mest hyllade någonsin (tillsammans med #GTA IV). Hos konkurrenten Gamerankings blir PS3-versionens 97,4 i snitt tidernas tredje mest hyllade spel (#Super Mario Galaxy etta, #The Legend of Zelda: Ocarina of Time tvåa). FZ:s 4 av 5 i betyg för GTA V känns i sammanhanget lägre än vad det faktiskt är.

Jo mängder med bilar som försvunnit helt, och vissa har gått tbx till original skick... dessutom efter big heist så fick inte franklin några pengar, medans dom andra två fick sina ca 30 mille var. och nu kan franklin inte tjäna några pengar längre....... 25/09 Hahah! Fick tillbaka min bil nu och den är maxtrimmad och stylad, tror Rockstar har pillat lite =) 25/09 Exakt! :> 25/09 Tur att någon här har koll på hur spel utvecklas, konstigt att dem inte tänkte på det där när det vore så simpelt :p 25/09 Tycker du skall emaila R* med den lösningen. 25/09 ? Hur svårt kan de va? Gör en save till fordonet som lägger sej i en mapp. Sen när föraren går till plats x, så hämtas bilen ifrån den mappen. Försvinner aldrig! Inget svårt. 25/09 App, app, app! En spelförstörande bugg, sänk nu betyget så det blir rättvist på metacritic! Jag litade på att ni gav rättvisa betyg, men här ser man minsann. 25/09 Jag har spenderat flera miljoner på att pimpa flertal bilar & ställt i garaget som försvunnit, lite surt men inte direkt så att man har pengar problem längre in i spelet .. Oavsett har jag aldrig haft problem med bilar som stått parkerade vid stripklubb... 25/09 Detta händer hela tiden (PS3). Att uppgradera defaultbilarna verkar dock fungera lite bättre då de kommer tillbaka lite då och då genom storyn. Franklin och Ts bilar verkar inte lika påverkade som Michaels.. Hoppas de kan patcha detta snart! 25/09 Jag har sett en annan bugg. Jag spelade som Michael och han hade shorts och t-shirt på sig. Jag gick in i en klädbutik och köpte en tröja och byxor. Sedan köpte jag ett par skor. Helt plötsligt hade han på sig sin gråa kostym. Allt jag köpte försvann... 25/09
Skicka en rättelse