Playstation 4-exklusiva #Killzone: Shadow Fall kommer, inte särskilt oväntat, bjuda på ett multiplayer-läge. Nu har Playstation-bloggen avslöjat lite fler detaljer kring det hela. När spelet har släppts kommer utvecklarna fortsätta knåpa ihop multiplayer-kartor – som vi kan ladda hem helt gratis. Men det kommer också grejer vi får pröjsa för.

Sex stycken tillägg är planerade och köper man season pass för 172 kronor (20 euro) får man dem alla. Fyra av dem rör ett samarbetsläge och dlc med kartor till detta läge, där man kämpar tillsammans med tre vänner för att mosa motståndet samtidigt som man utvecklar sin karaktär och låser upp nya förmågor. De två sista nedladdningsbara expansionerna vill de inte avslöja än.

De har också släppt en ny film som visar upp multiplayer-aspekten av spelet. Ni ser den som vanligt här nedanför.

Jag läste fel gånger två... Trodde du inte rört serien innan Mercenary. Håller med dig angående trean, även fast det är det enda spelet jag spelat igenom två gånger på ett väldigt bra tag. Längtar efter ett spel som går in lite mer på djupet och låter... 25/09 Jag tyckte väldigt mycket om tvåan men del tre tyckte jag var ett steg i fel riktning. Du är inte en idiot, du är en Good Guy ;) 25/09 Absolut, visat vore det trevligt om spelen blev klara först och DLC planerades senare, men å andra sidan förstår jag också att medan spelet avslutas finns folk som inte behövs och de får möjlighet att planera DLC. Bara för att de har en plan för framtid... 25/09 Har du spelat tvåan? Det är värt sin vikt i kött. Edit: läste ditt inlägg igen, jag är en idiot. 25/09 Kul, jag fick upp ögonen för serien igen genom Mercenary, så det här kan bli mitt första spel till PS4. Hoppas att serien fortsätter framåt! 25/09 Tycker detta är precis vad som är fel med DLC... Redan innan spelet släppts har utgivarna planerat flera DLC i månader efter release... I det här fallet två st som de inte vill avslöja...eller kanske har de ingen aning vad de ska innehålla, men marknads... 25/09 Ifall du inte visste så stödjer YouTube bara 30fps, de e nog därför du uppfattar det som laggigt. 24/09 Ser ut som att spelet "flyter på" i ungefär 20 svårmalda frames per seconds, kul! 24/09 DLC som det ska vara, gratis multiplayer maps så slipper man splittra spelarna. Sen friare övrigt, hörde mode, skins, liknande kan jag absolut betala för. :) Sony går från klarhet till klarhet, när man jämför Killzonw med Halo ser man hur mycket Halo... 24/09 I LIKE! 24/09
Skicka en rättelse