Hjälp oss att göra Sveriges bästa spelsajt ännu bättre.

Ända sedan starten 1996 har allt på FZ varit gratis. Nyheter, recensioner, tävlingar, forum, medlemskap, filmer, speldatabas, bilder och mycket annat – allt detta finansieras med annonser. Men, sedan i somras kan du för den blygsamma summan av 300 kronor per år istället bli FZ-supporter. Du får då ett annonsfritt FZ, plus en rad förmåner.

Som FZ-supporter hjälper du oss att ta fram, finansiera och förbättra nya produkter och tjänster som gör Sveriges bästa spelsajt ännu bättre. Ett exempel är videomagasinet Fragzone, vars andra säsong (premiär kl 18 i kväll!) till stor del finansierats av supporterprogrammet. Om vi kunde skulle vi skaka hand med samtliga er FZ-supportrar som gjort den andra Fragzone-säsongen möjlig – tack!

Men inte nog med Fragzone, som FZ-supporter får du också sex nummer av #PC Gamer, du får exklusiv tillgång till supporterforumet, du får delta i läsarpaneler, du får rabatter på spelprodukter, du får en speciell medlemsprofil, med mera.

Så hjälp FZ att bli bättre och ge dig själv en mer fullmatad upplevelse. Skaffa eller förnya förnya din supporterprenumeration i dag!

Du uttrycker dig väl Ender, och jag förstår definitivt vad du menar. Jag tror personligen att de flesta av de som besöker FZ regelbundet, och samtidigt opponerar sig mot den ofta snudd på sondmatade progressivt korrekta synen på könsratio och dylikt,... 30/09 Välskrivet av både dig och Zedrix, och jag har svårt att hålla leendet borta när jag läser om "maximala vuxenpoäng" då jag ofta påpekar att argumenten mot jämställdhet brukar kunna vara rätt barnsliga. Jag förstår att man kan vilja ha mer "fokus på spel... 29/09 Bra skrivet. Bra inlägg genom hela tråden Zedrix, dessutom välformulerade. Jag har dagligen (!) läst nästan allt FZ matat ut sen betydligt längre än mitt konto visar. FZ har varit min gamerfristad, från allt vad man engagerar sig i i samhället i övrigt.... 28/09 Om du läser inläggen ovan så kommer du förstå varför jag antar att du bara försöker trolla. 28/09 Allting är politik på något plan. Du får hemskt gärna upplysa mig kring vad för likheter det finns mellan Fz och Aftonbladet, samt varför det skulle vara något negativt att vara "PK" dock. 28/09 Ni har blivit precis lika PK som Aftonbladet. Lägg av med det. Spel har inget med politik att göra. 28/09 Du missförstår mig, och jag ber om ursäkt då jag kunde ha varit mycket tydligare, men mitt rantade var inte menat mot dig personligen, utan som en fortsättning/svar på din fråga om vi gamers har växt upp eller ej. Och nej det är det många som inte har... 27/09 Tack för att du tog dig tid att svara utförligt! Alltid intressant att läsa hur en site fungerar i bakgrunden. Jag som besökare kollar inte så ofta upp vem som har skrivit vilka krönikor eller recensioner, utan för mig är ni "ett" FZ utåt. Det då t.ex.... 27/09 Woha, hold your horses! Jag har inte skrikit om vare sig PK, vänsterpropaganda eller marxism. Jag är helt fine med att människor har olika åsikter och jag umgås dagligen med helt olika åsikter utan några som helst problem. Det är när någon börjar försök... 27/09 Hej! Mvh /Ludde 27/09
Skicka en rättelse