Den efterlängtade uppföljaren #Plants vs Zombies 2: It's About Time! har funnits ute till Ios sedan i somras. De som vill slakta zombier i trädgården till Android-format får dock fortsätta vänta, och nu vet vi kanske varför det är så. På en konferens sa #EA-chefen Frank Gibeau så här om saken:

– Apple gav oss mycket pengar för att försena Android-versionen.

Någon exakt summa nämns inte, och inte heller övriga detaljer i arrangemanget. #Apple förnekar det hela och utvecklarna #Popcap vill inte kommentera.

Helt med dig broder/syster! ;) 26/09 Dock så vad jag vet så förnekar inte varken MS eller Sony att detta är fallet, medan Apple helt försöker att förneka att de har betalat extra för att försena spelet till konkurrenten Android vilket jag tycker är lite löjligt då alla gör detta numer....... 26/09 Ännu en anledning att inte köpa apple produkter, EA ffs. 26/09 Inget nytt, EA säljer sig till första bästa, Apple jagar billiga "fördelar" för att locka kunder... Om folk nu har något emot detta så bojkotta beteendet, sluta köpa spel med exklusiv dlc/förhandsboka för någon day 1 sak. Själv undviker jag EA och deras... 25/09 Eller om man väntar på bussen, eller som något att göra när reklamen rullar på TV, eller när man är hungrig och väntar på att steken skall bli klar i ugnen. Finns många små pauser man kan fylla ut :) 25/09 Mobilspel är ju en perfekt sysselsättning om man är risig i magen och blir sittandes på toaletten ett tag. 25/09 "Företaget grundades av Andy Gavin och Jason Rubin år 1986. Sedan 2001 har de varit dotterbolag åt Sony Computer Entertainment." Dvs Sony köpte dem en gång i tiden. Men du har rätt, ja dom tillhör Sony nu. Sony har dem som dotterbolag för att de ska gör... 25/09 Dock så piratkopieras ju spelet flitigt till xbox 360. Finns ju på piratviken, har för mig att det fanns flera dagar innan release. Man får väll hoppas att det inte är så, rockstar om några borde veta att pirat industrin aldrig kommer skada deras varumä... 25/09 Naughty Dog är en Sony-studio och får inga extra pengar alls för att göra spel till PS. 25/09 Jag tänkte också lite på nyss släppta GTA V. Nu har dom kanske inte fått stora pengar från Sony och MS för att inte släppa den till PC samtidigt och därmed riskera att många piratkopierar och den stora försäljningen uteblir, men man kan inte utesluta... 25/09
Skicka en rättelse