Skaffa extraslantar i onlineläget genom att betala med riktiga pengar.

De senaste dagarna har ett rykte cirkulerat gällande att Grand Theft Auto Online, multiplayerläget som släpps nästa vecka till #Grand Theft Auto V, ska erbjuda spelvaluta för riktiga pengar. Rockstar bekräftar nu uppgifterna i samma andetag som de berättar mer om möjlighetena med onlineläget.

Du kan tjäna pengar snabbt genom lönsamma aktiviteter såsom värdetranssportrån, streetrace, råna folk eller andra kontantgenererande förehavanden. Eller, om du är instant gratification-typen, så kan du välja att köpa GTA$. Det går att göra via spelets inbyggda butik. Spelet och dess ekonomi har blivit designad och balanserad för att majorieten av spelarna som inte kommer att betala för extra slantar. Det finns ingen paywall eller något som bör störa balansen. Du behöver inte betala riktiga pengar för att få tag i bilar, vapen, kläder eller lyxartiklar i Los Santos.

De skriver också att pengar du tjänar i singleplayerdelen inte går att föra över till multiplayerläget men poängterar att det kommer att gå att tjäna pengar snabbare online.

Vidare är spelarantalet, trots tidigare rykten, fortsatt låst til 16 stycken och i samma bloggpost beskrivs de olika aktiviteterna du och dina vänner kan se fram emot.

Nån som vet vilken klockslag dom sätter i gång online läget?? 28/09 Tänkte på folk som jobbar, och inte kan råna banker och affärer hela dagarna för att kunna köpa hus och bilar. 27/09 Hamnar efter, på vilket sätt ? Man går upp i level med sin karaktär så du måste ju spela alla timmarna iaf för att gå upp i level annars kommer du "halka efter" oavsett. Jag tycker mer det låter som rockstar har hittat ett bra sätt att mjölka ur lite... 27/09 Ja. Folk utan vett i skallen har inte fattat att Battlefield 4-betan kommer snart. De kallar den 3.5, 3.2 osv. Det är ju ungefär som att säga att GTA 5 är GTA 4.5 (vilket det inte är) 27/09 Tack för din kommentar. Men jag vet vad jag gillar och inte gillar så mikrotransaktioner i spel tycker jag inte om, vad andra tycker är upp till dem. Och jag är absolut läskunnig men tar mig rätten att tycka vad jag vill. 26/09 Det återstå att se. Gnället får vänta tills dess. Det är för övrigt billigare att köpa hus och bilar i multiplayer, men dyrare för vapen och bilmodifikationer, samtidigt som man (enligt uppgift) tjänar pengar snabbare. 26/09 Visst låter det bra, men tror du inte att de har höjt priserna på allting just för att pusha folk att betala istället för att spela (mycket?) mer än de hade behövt om de inte hade haft med mikrotransaktioner? 26/09 Kan du inte läsa? "Du BEHÖVER INTE betala riktiga pengar för att få tag på bilar, vapen, kläder eller lyxartiklar i Los Santos" men man kan om man vill. 26/09 När fan kommer iFruit appen ut till Android? 26/09 Va? Vad ser du för vinkeln i texten, förutom att Rockstar har bekräftat mikrotransaktioner. Deras egen förklaring citeras och de relevanta uppgifterna om mikrotransaktionerna gås igenom. 26/09
Skicka en rättelse