Humble Bundle låter dig köpa spel till ett förmånligt precis och samtidigt skänka pengar till välgörenhet. Eftersom många av er gillar spel och att vara snälla, så brukar det bli liv i luckan när en ny uppsättning spel släpps. Idag är den dagen och det blir extra roligt för dig med Android.

Spelen som du kan betala nästan ingenting för är den här gången: #Star Command, #Time Surfer, #Punch Quest, #Bloons TD 5 och om du betalar lite extra får du även #Ravensword: Shadowlands samt #Carmageddon.

Ja, flytet kan man verkligen inte klaga på, där har android mycket att lära men det är en så liten del enligt mig. Men men, är ni nöjda med era WP8-lurar så är ju det bara bra. Jag kan bara inte rekommendera dem själv 28/09 De fungerar riktigt bra. Apputbudet är väl det enda minuset, men den är fullt tillräcklig. Har allt jag behöver så som trevliga appar och spel. Efter ha ägt diverse highend modeller av android innan så märker man framför allt hur snabbare allt går. Att... 28/09 Att de kommit länge än WP7 säger dock inte mycket ;). Nej, jag rekommenderar ingen att skaffa en WP8-telefon i nuläget. 28/09 bara min personliga åsikt :) har du sett windows 8 utbudet? jag vet att när jag såg det utbudet så hade det kommit väldigt mycket längre än vad de hade till windows phone 7. 27/09 Visst, grundutbudet finns där men i sämre, outvecklade varianter och vill du ha nått utöver det vanliga står du där med rumpan bar. Nä, om du kan stå ut med stängda ekosystem köp en iPhone och vill du kunna mecka samt konfigurera din mobil som du vill... 27/09 Är det någon med erfarenhet från Androidlirande som kan rekommendera något av det här? Hur är kvaliteten? Finns det något måste? 27/09 tusen stora tack fz att ni tog till er av tipset på humble bundle:D stor tack från djupet av min gamer själ 26/09 ifall du köper en ny windows phone så får du i princip de vanliga apparna och i mitt fall ett klart bättre utseende som man inte tröttnar på alls. 26/09 Vad hände med star command sen? Det fick ju lite kritik för att det inte alls var så stort och "unikt" som utlovades? Bloons är dock kul som alltid :) 26/09 Var bara ett spel som tilltalade mig där för surfplattan och det var star command, men kände inte för dom resterande så jag avstår nog. 26/09
Skicka en rättelse