Diger information om conquest, domination, rush och de andra spellägena i Battlefield 4.

#Dice har via Battlefield-bloggen släppt diger information om de sju multiplayer-lägena vi kommer kunna ta oss an i #Battlefield 4.

Två av dem, conquest och domination, kommer du kunna prova på i betan som drar igång till pc, Playstation 3 och Xbox 360 den 4 oktober. Conquest är det klassiska Battlefield-läget som utspelar sig på enorma slagfält med capture the flag-tema. Domination är betydligt mindre i skalan. Capture the flag för infanteri, om man så vill.

Obliteration är nytt som ställer två lag mot varandra. Bådas uppgift är att sätta ut en bomb i fiendeland och detonera den. Defuse äger rum på en liten yta där två lag om fem personer vardera. Om du dör är matchen över för dig. I Rush ska du inta fiendens MCOM-stationer och spränga dem.

Och givetvis får vi också comebackande team deathmatch och squad deathmatch. Mycket, mycket mer kan du läsa om de olika spellägena här. Och spelet släpps 1 november till pc, Playstation 3 och Xbox 360. Senare kommer det också till nextgen-konsolerna.

Var är min Squad Rush? 30/09 Det är spelarna;s fel såklart, deras inställningar. men även spelet själv skulle säga det är båda, jag har spelat det inte lika mycket som du dock, dock följt det :) och tittat på matcher. Jag sa även ovanstående som ett exempel för att simpelt förklara... 28/09 http://www.esl.eu/eu/bf3/squadrush/4on4/ladder/rules/ 28/09 Du har ingen aning om vad du snackar om. Du snackar som om att interpen är som den var i cs innan 1.6 vilket var att interpen för hitboxarna var alltid 0.1 medan models ändrades med att man ändrade värdet. Detta är absolut inte fallet i bf3 och du har... 28/09 Vill bara säga det att ni kan gärna skriva rätta datum för release daten som är den 31a oktober i europa. Den 29e oktober i USA, vilket suger att dom får två dagar mer spelande än oss. Visserligen så är det bättre det så har man mer tid till gymmet ^^.... 28/09 Du verkar inte förstått det här med esport än som jag förklarat innan 1000 tals gånger för folk som vill ha bf till esportspel, en lagsiffra över 5-6 går inte det finns ingen orgnisation som vill skicka ett lag med 6+ spelare det ökar risken och kostnad... 27/09 Som sagt samma problem som förekom i counter-strike genom alla åren. 27/09 Kom tillbaka när du spelat 8v8 conquest på en seriös nivå. Plan ska inte vara med men alla andra fordon gör bara spelet intressantare? Eller tror du folk springer runt som medics i 8v8? Eller du har bara spelat BF3? Jösses polarN 27/09 Å fasen, att man inte gick ut mer med det, när halva Internet gnällde på att man blev skjuten efter man duckat. Eller är det bara jag som missat :p 27/09 Precis,dock ej server lagg,men hitboxbuggen är att grund interpen är fel inställd för alla. dom som tävlar i det har inte samma problem,visst där är lite interp problem men det har alla fps problem, men bf:s är extremt. och just pga grundvärdet i interp... 27/09
Skicka en rättelse